Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyi esélye van hogy az...

Mennyi esélye van hogy az Iszlám magyarországon fog robbantgatni?

Figyelt kérdés
Na erről biztos vagyok hogy sokan többet tudnak mint én, viszont a terrorfenxegetettség aránya a legkisebb magyarországon, egyszer még Vona Gábor is iszámbarát jelmondtatot festett fel egy harci kocsira és azzal vonult végig Debrecenen (2013), Anglia el akarja venni tőlünk meg az Unió ezt a fenyegetettséget hogy különböző akciókat hajtanak végre magyarországon. ha jól emlékszem ez az arány 0,3%, viszont a magyarok közt 11 ezer muszlim van az általános adatok szerint, ami szinte nevetséges számukra és számunkra is jó és rossz értelemben. Többször akartak már a parlament előtt robbantani ezt állítja a rendőrség, egyszer aktiváltak is egy bombát egy csomagtartóban a parlament épülete előtt ahol egy járókelő észrevette és 1 perccel a felrobbanása előtt hatástalanították a tűzszerészek, kevesen látták, a sajtó szokás szerint csöndbe marad. De mondjatok pár okot amiért (azért) ettől félni kéne! Mármint olyat amiről nem tudok, vagy ,egint hallgat a sajtó.

2016. máj. 15. 22:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%
Az iszlámot nagybetűvel írod, de Magyarországot már kicsivel? Az igen :)
2016. máj. 26. 00:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Túl vagyunk egy párizsi és egy brüsszeli terrortámadáson. Mindkét helyszínen jártam utána és megkérdezve pár tényleg hozzáértő embert, mondhatom, hogy aligha fog az ISIS Budapesten robbantani. Magyarország hallgat, mint a bizonyos a gyepben az Állam elleni izmozásban. Nem véletlenül... Egyébként lény észnél. Te egy olyan helyen robbantanál Budapesten, ahol még a hátsódba is fémdetektort dugnak? Nem. Egy forgalmas csomóponton, reggel, amikor a metrók a csúcsra járnak... és rengeteg közlekedési csomópont van a városban. Senki sem akarja megölni azt a 199 idiótát a Parlamentben, akiket úgy védenek, mitha valami értékes dolog lenne (csak azért a csodálatos, neogótikus remekműért lenne kár), amikor ezreket lehet kivégezni pár másodperc alatt.

Nem értem az muzulmánokra vonatkozó kifejtésedet. Mi a köze ehhez? Nem minden muszlim terrorista. A támadásokat egyébként sem nagyrészt a már bent lakók hajtják végra, hanem az ISIS terroristái, akik a menekültekkel jönnek. Akik pedig miattuk menekülnek, tehát ez egy kör, amiből kikellene végre venni az Államot és megoldódna a probléma.

2016. jún. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!