Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » 8 általánossal 22 éves lánynak...

8 általánossal 22 éves lánynak van esélye bejutni a katonasághoz?

Figyelt kérdés

Ha igen, mi kell hozzá, hogy működik (ha esetleg megfelelnék minden alkalmasságin), valamint milyen posztra kerülhetnék? A részletes leírásnak nagyon örülnék.

A válaszokat előre is köszönöm szépen!

2016. máj. 5. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Van esély. Fizikai szellemi ill orvosi alkalmassági kell.
2016. máj. 5. 14:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ. Tehát csak bemegyek a legközelebbi toborzó irodába, viszem az okmányaimat, és közlöm, hogy jelentkezni szeretnék?
2016. máj. 5. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:
igen. A többit majd elmondják ott.
2016. máj. 5. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen :) Most megnyugodtam, hogy van esély. Bár keményen nekiállok edzeni rá, az biztos.
2016. máj. 5. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyilván ne tisztben gondolkozz. Bár ha megjön a kedv a tanuláshoz lehet segítenek majd ők a továbbtanulásban. Érettségi stb stb... De sorkatonai vagy nem is tudom jelenleg minek nevezik már őket megfelelhetsz.
2016. máj. 5. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
2016. máj. 5. 15:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. :) Jövőhéten bemegyek a toborzó irodába.
2016. máj. 5. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem végezted el a középiskolát?
2016. máj. 5. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem a legközelebbi toborzóba, hanem a lakhelyed szerinti megyei toborzóba kell menned, oda tartozol. Elmész alkalmassági vizsgálatra, ha sikeresen teljesíted, akkor jelzed, hogy melyik helyőrséghez, esetleg alakulathoz szeretnél kerülni, keresnek neked egy helyet és ha elfogadod, akkor küldenek alapkiképzésre. Közkatonaként teljesíthetsz utána szolgálatot, majd szép lassan menetelhetsz előre.
2016. máj. 7. 18:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. :) Állítólag sajnos nagyon szigorú az eü, és a pszichológiai alkalmassági. A fizikaira még rá lehet gyúrni, de ha az orvos valami apróság miatt nem tart alkalmasnak, akkor lőttek az egésznek. :/ Nekem pl a bal szemem nagyon rossz.
2016. máj. 8. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!