8 általánossal lehet belőlem katona?
Hjaj de mókásak ezek a hozzászólóóóók.
Kérdésedre válaszolva igen lehetsz 8 osztállyal, de ne ess pánikba. Minden hülye letudja tenni az érettségit. Ha nem tudod akkor a pszihológián az IQ tesztel elképzelhetően probléma lesz.
"Hát azért ez erős!
Te, mégis hol érettségiztél?"
Jaj istenem csak nem megbuktál az érettségin? Nehéz volt? :(
Gondolom oda akarsz kilyukadni hogy biztos rossz helyen végeztem.
2 emelt 80% feletti érettségit tettem a tavalyi évben hogy az NKE-HHK-ra jelentkezhessek és fel is vegyenek.. (a közepek is akörül vannak de lényegtelen). Az egri Neumannban érettségiztem ha kiváncsi vagy rá.
És a közép érettségi nevetségsen könnyü. Ha 4 éven át nem csak ültél és bámultál ki a fejedből hanem tanultál is néha, akkor baromi egyszerű legalább egy 2-esre de inkább 3-asra megirni... :)
8 általánossal lehetsz katona de azért a toborzó irodában is a minimum érettségivel vagy még jobban a valamilyen szakmával rendelkezőket keresik
a rendfokozatod pedig maximum szakaszvezető lehet aminek a fizetése sajnos pont elég az éhen haláshoz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!