Melyik éri meg jobban francia idegenlégió vagy magyar különleges erők vagyis a KMZ?
Kedves kérdező!
A " Melyik éri meg jobban?" kérdésedből adódóan a motivációd a pénz, ami miatt egyik alakulatot sem javaslom. Akik már ezen alakulatokban vannak, azok nem a pénz motivációja miatt választották ezt az életformát, hivatást. A francia idegenlégió tele van olyan emberekkel akik a bűnözésből menekültek oda. A légióban jó néhány magyar tevékenykedik, akit pedig konkrétan ismerek Ő Djiboutiban teljesít szolgálatot már véglegesített szerződéssel.
Úgy gondolod lelkiekben testileg felkészült vagy ?
KMZ kiválasztás videó:
Ha a kiképzettség számít neked, akkor KMZ. Valószínűleg utazni nem fogsz annyit, mint a légióval lehetne, de egy elitebb csapat.
Persze addig el kell jutni, hogy egyáltalán jelentkezhess.
Nem kell minden hülyeséget elhinni. Djibouti-ban már nincs állomás, Franciaországban vannak. Véglegesített szerződés meg mit jelent? Haláláig szolgál?
Ezek hülyeségek.
A 2 lényegesen különböző. Egyik egy kevés főt számláló elit alakult, a másik több 1000 embert számláló "sereg".
Mind a kettő kemény, és nem hiszem hogy mentálisan jobban meg lehetne gyötörni az embert mint amit a légióban csinálnak. Ne is beszéljünk arról, van hogy napokat menetelnek a sivatagban, heteket a dzsungelben, szeretném látni hogy egy KMZ-s végig tudja csinálni.
Viszont a légiós sem tudná a KMZ-s feladatokat ellátni, teljesen más a profiljuk, kemény ez is, az is. Ha itthon akarsz maradni akkor KMZ, ha menni ide-oda, lövöldözni akkor Légió. Mind a 2 szervezet büszke fiaira, és megtiszteltetés szolgálni. Ez már csak rajtad múlik.
Én dolgoztam KMA-sokkal, a harmadik hónapban hetekig minden nap 2-3 órát alszanak, és keményen dolgoznak. A mentális nyírbálást ne is említsük, kicsit komolyabb felkészítés kell annak, aki fedett műveleteket végez, mint egy dzsungelharcosnak.
Nem félteném a KMZ-seket a légióban.
Én féltekén a KMZ-t a légióban...
Addig nem tudjátok milyen teher egy parancs, amíg meg nem kapjátok,és rá nem jösztök hogy lof@ szt se értetek belőle és a hibás parancsteljesítés büntetéssel jár...
Idegen nyelv idegen ételek és idegen szokások, mind, mind stresszel jár.
Úgy beszéltek, mintha könnyű lenne akármelyikbe bejutni.
A Légióba könnyebb és ott is 10x a túljelentkezés.
A legjobb a Dzsibutis volt, még jó hogy irta valaki a választ. Karrier szempontjából szerintem jobb a francia hadsereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!