Honvédség alkalmassági vizsgálat?
Igen, csak mindennap megkérdezi valaki.
Az első háromnak még leírtam részletesen.
Most összefoglalva: ha annyit észbe tudsz tartani, hogy légzésnél a beszívás után a kifújás jön, akkor gyakorlatilag megfeleltél.
Ugyanolyan a teszt, amiket eddig kitöltöttél. Sok kérdés biztos ismerős is lesz.
Sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a pszichológiai részre, azon lehet könnyebben elcsúszni - viszont arra nem lehet felkészülni, gyakorolni.
A típusát nem tudom, van e külön neve vagy ilyesmi, de:
tiszteknek másfajta van, mint a sima kiskatonának. Amikor voltam a kiskatonák tesztje 120ig mért csak.
Mivel ide nem atomtudósokat várnak, hanem akik képesek végrehajtani egy parancsot, így úgy emlékszem a retardált szint fölött (talán 80) már alkalmasak a szolgálatra.
Ez nem nehéz vagy nemnehéz. Nem matekpéldákat kell megoldani, józan paraszti észre van szükség.
Az iq teszt része a pszichológiai vizsgálat is, de ha nem vagy tömeggyilkos szerintem nem az fog gondot okozni.
"Az iq teszt része a pszichológiai vizsgálat is,"
Fordítva: a pszichológia alkalmassági egyik eleme az IQ-tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!