Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédség alkalmassági vizsgálat?

Honvédség alkalmassági vizsgálat?

Figyelt kérdés
Honvédségi alkalmassági vizsgálaton a pszichológiai alkalmasságon belül az IQ teszt érdekelne, milyen típusú a teszt? Csináltam mensát és egy fizetőset, mindkettőn 116 pontom lett, de a feladatok nem voltak nehezek, de én hallottam hogy a honvédségi az nehezebb, milyen tapasztalatotok van ebben?

2016. márc. 26. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha már a googlet nem ismered, legalább az itteni keresőbe írd be hogy "honvédség teszt"!
2016. márc. 26. 12:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de ha megtaláltam volna akkor nem kérdeztem volna, és én nem keresési tanácsokat kértem, hanem megkérdeztem kinek milyen tapasztalata van ebben.
2016. márc. 26. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, csak mindennap megkérdezi valaki.

Az első háromnak még leírtam részletesen.

Most összefoglalva: ha annyit észbe tudsz tartani, hogy légzésnél a beszívás után a kifújás jön, akkor gyakorlatilag megfeleltél.

Ugyanolyan a teszt, amiket eddig kitöltöttél. Sok kérdés biztos ismerős is lesz.

Sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a pszichológiai részre, azon lehet könnyebben elcsúszni - viszont arra nem lehet felkészülni, gyakorolni.

2016. márc. 26. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

A típusát nem tudom, van e külön neve vagy ilyesmi, de:

tiszteknek másfajta van, mint a sima kiskatonának. Amikor voltam a kiskatonák tesztje 120ig mért csak.

Mivel ide nem atomtudósokat várnak, hanem akik képesek végrehajtani egy parancsot, így úgy emlékszem a retardált szint fölött (talán 80) már alkalmasak a szolgálatra.

Ez nem nehéz vagy nemnehéz. Nem matekpéldákat kell megoldani, józan paraszti észre van szükség.

Az iq teszt része a pszichológiai vizsgálat is, de ha nem vagy tömeggyilkos szerintem nem az fog gondot okozni.

2016. márc. 26. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:

"Az iq teszt része a pszichológiai vizsgálat is,"

Fordítva: a pszichológia alkalmassági egyik eleme az IQ-tesz.

2016. márc. 26. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor úgy.
2016. márc. 26. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
:-)
2016. márc. 26. 14:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 26. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!