Jöhet a közel jövőben egy háború, ahol mozgósítják az embereket?
Úgy érzem jó lenne harcolni, még ha elesnék akkor is.
Tudom hogy a háború véres és kegyetlen, és nem akarnám ha az lenne.
De az ember ott beleadhat apait anyait, kiengedhet, harcolhat a hazájáért. Hivatásos nem lennék viszont
"Tudom hogy a háború véres és kegyetlen"
Nem igaz. Halvány lila fingod nincs arról milyen egy igazi háború. Elmondom nem olyan, mint a filmekben, Egy igazi háború még a leg véresebb, leg realisztikusabb filmnél is százszor rosszabb.
Jó lenne harcolni? Tehát csupán a "jó" kedvéért végezni másokkal és saját magaddal?
És mit akarnál kiengedni gyilkolással? Öcsém, ilyen egy szellemi rövidnadrágot, mint a kérdező.
Ez nem a COD. Itt a game over után nincs F9-es gyorsbetöltés.
Utolsónak van igaza. A háborúban nem csak lőni kell.
Hanem menetelni 25 kilós felszereléssel. Éhezni, ha éppen akadoznak az ellátási vonalak. Ázni-fázni, hőségben szomjazni. Napokig tartó zárótűz hangzavarát elviselni. Barátaidat látni meghalni. Örök éberség miatt megőrülni.
A háború borzalmas, azok a szerencsések, akik a frontra kerülés után gyorsan meghalnak.
Egyébként én a háborúkat soha nem értettem, hogyan alakultak ki. Pl az első vh, hiába pattogtak volna a vezetők, ha senki sem megy a frontra sehol sem :D Oké, haditörvényszék elé citálják az embert, de mindenkit sorban nem lőttek volna le. Mindenki sírt, hogy jaj a Józsi meghalt, de a Józsi akkor mi a francnak ment el? Ha senki nem megy el, nincs háború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!