Hogy fogadnák, ha csinálnának egy olyan FPS-t, melyben a németekkel is lehet végigtolni a második világháborút?
Sok olyan játék született, melyek singleplayer-ében, rendes önálló hadjáratban lehetett a németekkel is végigharcolni, de mivel azok RTS-ek voltak, ezért nem nyújtottak olyan nagy élményt (kivéve a műfaj kedvelőinek), de egy olyan FPS, mely singleplayeres hadjáratában a németekkel is lehetnénk, és mindegy, hogy történelemhűen el is vesztjük a világháborút vagy alternatív történelemben megnyerjük, nagy élményt nyújtana. Ugyan volt már ilyen próbálkozás, mint a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, de mivel nincs a karakterünknek "személyisége" és az AI is gyenge, vagy másokban meg ellenállók voltunk, kik "árulók" voltak, nem Wehrmacht-osok, ezért azok csak félmegoldások voltak. A játékosok biztosan örülnének egy ilyesfajta játéknak, de politikailag mekkora botrányt keverne ?
A moderátorokat előre megkérném, hogy ne helyezzék át ezt a kérdést a "Szórakozás -> Játékok" rovatba, mivel ott nemigen járnak olyanok, akik válaszolnak ilyen kérdésekre, viszont itt a "Hadsereg, hadvezetés" rovatban meg lehetne beszélni.
"Lehet erre a kérdésre olyan választ adni, amivel a kérdező elégedett lesz? :D "
Szerintem nem.
Szerintem csak olyanok válaszolnak, akok meg soha nem jatszottak haborus fps-el.
Sok ilyen jatek 17+-os szoval nem a 16 eves kockagyerek a celkozonseg.
"Szerintem csak olyanok válaszolnak, akok meg soha nem jatszottak haborus fps-el."
Először is nem az volt a kérdés, hogy ki játszott velük, hanem hogy milyen társadalmi reakciókat váltott ki. Amúgy a legtöbb főként második világháborúsat magam is kijátszottam.
"Sok ilyen jatek 17+-os szoval nem a 16 eves kockagyerek a celkozonseg."
Viszont szabadon megvásárolható, éppen ezért senki sem ellenőrzi, az csak egy tájékoztatás a szülőknek, de kevesen foglalkoznak vele. Én már általános iskolás koromba is GTA-val játszottam és sohasem néztük, hogy milyen korhatár van ráírva.
Akkor a kérdésre válaszolok: Senkit se érdekelne, (Mo-n) mert nagyon kevesen játszanak.
Ha az pl nem zavarja az átlag játékost, hogy cafatokra kell lőni, taposni a majdnem embernek kinéző szörnyeket, úgy hogy közben literszámra fröcsög a vér, akkor egy 2. vh.-s fps amiben amcsikat kell agyonlőni már semmi.
Csinálni éppen lehetne, a fogadtatása meg a tálalástól függ.
Semmi politikai botrány nem lenne benne, ha nem arról szólna hogy "nyomd meg az e betűt hogy bezárd a gázkamra ajtaját". Amúgy meg van egy halom játék, amiben simán lehetsz a német oldalon, elsősorban multiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!