Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy fogadnák, ha csinálnának...

Jeffrey Spender kérdése:

Hogy fogadnák, ha csinálnának egy olyan FPS-t, melyben a németekkel is lehet végigtolni a második világháborút?

Figyelt kérdés

Sok olyan játék született, melyek singleplayer-ében, rendes önálló hadjáratban lehetett a németekkel is végigharcolni, de mivel azok RTS-ek voltak, ezért nem nyújtottak olyan nagy élményt (kivéve a műfaj kedvelőinek), de egy olyan FPS, mely singleplayeres hadjáratában a németekkel is lehetnénk, és mindegy, hogy történelemhűen el is vesztjük a világháborút vagy alternatív történelemben megnyerjük, nagy élményt nyújtana. Ugyan volt már ilyen próbálkozás, mint a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, de mivel nincs a karakterünknek "személyisége" és az AI is gyenge, vagy másokban meg ellenállók voltunk, kik "árulók" voltak, nem Wehrmacht-osok, ezért azok csak félmegoldások voltak. A játékosok biztosan örülnének egy ilyesfajta játéknak, de politikailag mekkora botrányt keverne ?

A moderátorokat előre megkérném, hogy ne helyezzék át ezt a kérdést a "Szórakozás -> Játékok" rovatba, mivel ott nemigen járnak olyanok, akik válaszolnak ilyen kérdésekre, viszont itt a "Hadsereg, hadvezetés" rovatban meg lehetne beszélni.

2016. márc. 13. 19:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

"Lehet erre a kérdésre olyan választ adni, amivel a kérdező elégedett lesz? :D "

Szerintem nem.

2016. márc. 14. 01:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem, különben nem tenné fel MEGINT fene tudja hányadszorra ezt a kérdést.
2016. márc. 14. 02:01
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem csak olyanok válaszolnak, akok meg soha nem jatszottak haborus fps-el.

Sok ilyen jatek 17+-os szoval nem a 16 eves kockagyerek a celkozonseg.

2016. márc. 14. 10:52
 14/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem csak olyanok válaszolnak, akok meg soha nem jatszottak haborus fps-el."

Először is nem az volt a kérdés, hogy ki játszott velük, hanem hogy milyen társadalmi reakciókat váltott ki. Amúgy a legtöbb főként második világháborúsat magam is kijátszottam.

"Sok ilyen jatek 17+-os szoval nem a 16 eves kockagyerek a celkozonseg."

Viszont szabadon megvásárolható, éppen ezért senki sem ellenőrzi, az csak egy tájékoztatás a szülőknek, de kevesen foglalkoznak vele. Én már általános iskolás koromba is GTA-val játszottam és sohasem néztük, hogy milyen korhatár van ráírva.

2016. márc. 14. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a kérdésre válaszolok: Senkit se érdekelne, (Mo-n) mert nagyon kevesen játszanak.

Ha az pl nem zavarja az átlag játékost, hogy cafatokra kell lőni, taposni a majdnem embernek kinéző szörnyeket, úgy hogy közben literszámra fröcsög a vér, akkor egy 2. vh.-s fps amiben amcsikat kell agyonlőni már semmi.

2016. márc. 14. 13:04
 16/16 MZ.per.X ***** válasza:

Csinálni éppen lehetne, a fogadtatása meg a tálalástól függ.

Semmi politikai botrány nem lenne benne, ha nem arról szólna hogy "nyomd meg az e betűt hogy bezárd a gázkamra ajtaját". Amúgy meg van egy halom játék, amiben simán lehetsz a német oldalon, elsősorban multiban.

2016. márc. 17. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!