Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Fegyverszakértők, ki milyen...

Marczell kérdése:

Fegyverszakértők, ki milyen gázriasztó fegyvert ajánlana 30. 000 forintért?

Figyelt kérdés

Revolver vagy pisztoly lenne az előnyösebb ennyiért?

Ti hogyan oldjátok meg a fegyver "rejtett" viselését télen illetve nyáron?

2016. febr. 19. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Forgóból EKOL LITE 25 ezer vagy Viper ennyiért , félautomatából ZORAKI 914 . Szíjra fűzhető tok viselése nyáron se okoz feltűnést . A forgóból rögtön tüzelhetsz , Hátránya a nagyobb tokmérete és a vastagsága .
2016. febr. 19. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Forgóhoz Walther PV 120 mg-os gáztöltény kapható , Wadie gázai revolverekhez nem használható . A Z914 tárját se kell maxig tölteni , 8-9 gáz elég bele és pár lövés utána töltényűrt érdemes polírozgatni .
2016. febr. 19. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Szia, nem vagyok fegyver szakértő ! Láttam már fegyvert, ilyent és olyant is, kicsit és nagyot is.

Ha "csak" gáz-risztó fegyverről beszélünk, én semmiképen nem javasolnám a forgótáras pisztolyt, gázpisztolynak!

A forgó tár és a cső közötti résen sok energia (gáz hatás) elvész. Elszökik a kilőtt gáz, egy bizonyos mennyisége, azaz hatástalanul kárba vész.

Pl. lehet , hogy az időjárási viszonyok olyanok , hogy fúj a szél amikor epen adódik a nem várt esemény és te pisztoly használatra kényszerülsz. Az általad kilőtt gáz nagy része a szél miatt elvész de már eleve a forgótáras pisztoly vesztesége miatt is elvész a kilőtt gáz. magyarul mondván a hatás kb. 1/4 része ami hasznos marad.

Mindenféleképpen a szekrénytárasat javasolnám, gáz - riasztó pisztolynak. Szerintem az jobb.

Egyébként meg , éles tűz fegyvernek meg mindenképpen forgótárasat. A forgótáras azonnal tűz kész állapotban van.

Nem kell kibiztosítani felhúzni/csőre húzni.

A fegyver rejtett viselésére, különféle pisztoly táskák kaphatók, nézelődj a boltba.

Milyen fajta fegyvert javasolnék? Gáz pisztolynál szinte mindegy a gyártmány, szinte mindegyik ugyan azt tudja.

Itt nem lényeges a pontosság, sem lövés sem célzás,stb.szempontból. Gáz pisztollyal csak körülbelüli irányt/hatást lehet meghatározni, nem lényeges még a pár centis eltérés sem. Éles fegyvernél más a helyzet, ott a mm is fontos lehet.

Röviden ennyi.

2016. febr. 19. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
3-as nincs tisztában a tényekkel , lehet nem is használt tesztelt gázpisztolyt . Az márkák és a típusok között van eltérés ezért adtam meg típusokat . A revolvernél a kifújás kábé annyi mint a félautomatánál , a szán hátramozgásakor is jön vissza gáz . Vannak eleve használhatatlan és ócska termékek .
2016. febr. 19. 15:08
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, de szeretnék még több véleményt is hallani!
2016. febr. 19. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező én a 3#-as vagyok.

Úgy kezdtem az első válaszomat, hogy nem vagyok szakértő .....

Szóval ki hangsúlyoztam, hogy csak magán véleményt írok.

Ők már szakemberek a témába. www.gazpisztoly.hu

Gondolom, ezzel tudtam segíteni abban , hogy hiteles forrásból kapjál választ minden kérdésedre.

2016. febr. 19. 16:25
 7/8 kovpet ***** válasza:
58%

# 3: Te nem hogy nem szakértő nem vagy, hanem fogalmad sincs a témáról. Ez persze nem baj, nem érthet mindenki mindenhez, de nem is kötelező kommentelni és félrevezetni a kérdezőt.

Kérdező: mivel az öntöltőket a gáznyomás működteti és a gázpatronok gyatra minőségűek, ráadásul a lövedék hiánya miatt a fojtottság sincs meg, így a működésük megbízhatatlan. Csak nagyon kipróbált példányt (a viselésre szánt gáztöltényekkel kipróbált, nem 2db riasztóval pufogtatott) szabad önvédelemre viselni. A viselési engedély megkérése előtt érdemes kipróbálni, mert ha nem jó, akkor feleslegesen papíroztál.

Revolvert érdemesebb önvédelemre viselni. A csőfar-dob hézagon elmegy ugyan kis nyomás, de ez csak keveset számít.

Németet meg csehet érdemes venni, bár a cseh Alfák ennyiből nincsenek meg. Keserűt is lehet, csak annak eléggé szór a minősége, meg kell nézni a konkrét példányt.

Az Arminiusok is jók, de azok is drágábbak.

Egy Record talán kijön ennyiből. Körül kell nézni.

Most van a Fehova, ott körülnézhetsz. Lehet, van kedvezmény is.

2016. febr. 20. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
A török simán elérte a német minőséget és fejlesztenek , árban fele annyi . Hazai termék nincs ami strapabíró és esztétikus se olcsó . Használtat megkíméltet se vennék , csak új garanciásat . Record forgó ronda a markolata cserére való és 30 ezer . Ekol normál forgók jobbak a Zoraki revolvereitől . Ezért alakítja át gumissá a Keserű Művek .
2016. febr. 20. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!