Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszországnak be kellene...

Oroszországnak be kellene lépnie a NATO-ba?

Figyelt kérdés

2015. nov. 25. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Jelenleg nem alkalmasak rá.

2015. nov. 25. 19:50
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Jelenleg nem alkalmasak rá, hogy az usa őrült zenéjére táncoljanak. NATO egy terrorszrevezet.
2015. nov. 25. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A NATO konkrétan Oroszország ellen szerveződött. Ha belépnének, akkor mi értelme lenne?
2015. nov. 25. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Miért kellene?

Oroszország nem akar csatlakozni a NATO-hoz és a NATO sem akarja Oroszországot a szövetségbe.

2015. nov. 25. 20:43
 5/13 anonim ***** válasza:

'NATO egy terrorszrevezet.'

Mióta?

2015. nov. 25. 22:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Mivel nyílt titok, hogy riválisok bolondok lennének belépni.
2015. nov. 25. 22:35
 7/13 anonim válasza:

Igen! Mert ha belépne, akkor az a "főellenség" lenne közömbösítve, aki ellen a NATO anno szerveződött, igaz, akkor még SZU-nak hívták. Földrajzilag Oroszország egy része Európához tartozik - ha még mindig az Ural az elválasztó, mert azért Eurázsia egy tömb - és a csatlakozás után Európa biztonsága erősödne.

Persze ez csak vágyálom, mert az ember amilyen stupid mindig talál magának olyat akit el kell pusztítania, le kell győznie vagy egyszerűen csak uralkodnia kell rajta.

2015. nov. 29. 12:21
 8/13 optimist válasza:
Nem. Egyrészt a NATO az ellenfelük, másrészt nincs rá szükségük. Enélkül is tökéletesen tudnak sorozott orosz fiatalokat küldeni a halálba, ukrán területeket elfoglalni és szír piacokat lebombázni.
2015. nov. 30. 08:15
 9/13 apababa ***** válasza:
Látom jól tudod értelmezni a híreket
2015. dec. 3. 13:35
 10/13 SenkiAlfonz2 válasza:

Nem sőt az is kérdés nekünk be lépve kell-e maradni de ez egy olyan kérdés amiről könyvet lehetne írni.Sőt mivel politika ezért a megoszló vélemények miat többet is minden összefügg mindennel (legalábbis ilyen globális ügyekben) szóval vissza lehetne vezetni sokáig és be járni az egész rendszert ezért szerintem maradjunk a bizonytalanál és Ne ezzel a szerintem jelentéktelen kérdésen filóz (bocs ha megsértetelek vagy bárki mást) Ez a kérdés szerintem nem aktuális

De szerintem visszatérve ismételten NEM.

2015. dec. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!