Nem.
Jelenleg nem alkalmasak rá.
Miért kellene?
Oroszország nem akar csatlakozni a NATO-hoz és a NATO sem akarja Oroszországot a szövetségbe.
'NATO egy terrorszrevezet.'
Mióta?
Igen! Mert ha belépne, akkor az a "főellenség" lenne közömbösítve, aki ellen a NATO anno szerveződött, igaz, akkor még SZU-nak hívták. Földrajzilag Oroszország egy része Európához tartozik - ha még mindig az Ural az elválasztó, mert azért Eurázsia egy tömb - és a csatlakozás után Európa biztonsága erősödne.
Persze ez csak vágyálom, mert az ember amilyen stupid mindig talál magának olyat akit el kell pusztítania, le kell győznie vagy egyszerűen csak uralkodnia kell rajta.
Nem sőt az is kérdés nekünk be lépve kell-e maradni de ez egy olyan kérdés amiről könyvet lehetne írni.Sőt mivel politika ezért a megoszló vélemények miat többet is minden összefügg mindennel (legalábbis ilyen globális ügyekben) szóval vissza lehetne vezetni sokáig és be járni az egész rendszert ezért szerintem maradjunk a bizonytalanál és Ne ezzel a szerintem jelentéktelen kérdésen filóz (bocs ha megsértetelek vagy bárki mást) Ez a kérdés szerintem nem aktuális
De szerintem visszatérve ismételten NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!