Miért kell félni az Iszlám Állam világuralomra törő törekvéseitől?
Komolyan nem értem,hogy ki veszi komolyan őket...miért kell félni tőlük?Hány ország katonáit igázták már le?Hány európai katonát öltek meg?
Mert én eddig csak arról hallottam,hogy fegyvertelen civileket öltek meg, ahhoz meg nem kell nagy tudomány.
Ha valami katonai támaszpontot támadtak volna meg Franciaországban és lemészárolnak ott 130 fegyveres katonát, úgy hogy közülük 8 hal meg, na akkor azt mondom,hogy félelmetes.De így?Ugyan már...
Az,hogy ott Szíriában miféle katonákat vertek le, nem tudom, de mit számít, hogy egy gyenge, szétesett, szervezetet le tudnak verni?
Majd ha idejönnek, és olyanokra támadnak akiknél fegyver van, és úgy is győzedelmeskednek, akkor lehet félni, de így nevetséges az erőfitogtatás.
" ma 11:54"
Hát persze, ha felébredsz akkor meg a bilibe lóg a kezed. Hihetetlen, hogy vannak emberek akik beveszik ezt a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!