Hogyan érdemes felkészülni a Honvédség fizikai felmérésre?
Nem olyan bonyolult ez!
Megnézed a honlapjukon a követelményszintet, és arra ráedzel.
Például nincs benne a magas szintű pin-pong tudás, így a pin-pong edzésre nincs szükséged. Viszont Cooper-teszt benne van, tehát érdemes edzeni a 12 perces futásra.
De ez csak egy ötlet...
Szerintem nem árulok el azzal nagy titkot hogy:
Felülésre felüléssel kell készülni.
Húzódzkodásra húzódzkodással kell készülni.
Futásra futással.
stb. stb
Pffff...
Olyasmire lettem volna kíváncsi, hogy a "nulláról" kezdem az egészet, és ilyen esetben hogyan kell haladni, emelni a futás / súlyzózás és társai számát.
Kedves kérdező. Én értem a kérdésed, azt is megértem, hogy neked miért nem válasz a "felülésre felüléssel" tipusú válasz, pedig az a válaszadó is jó választ adott :)
Én nem vagyok szakember ebben, de szoktam edzeni (hogy milyen eredménnyel, azt ne firtassuk). Azt tudom, hogy a felüléseket is több féleképpen lehet csinálni, és mindegyik egyformán hasznos. Jobb, ha nem csupán egy szisztéma szerint gyakorolsz, hanem többet is, mert az több izmot fejleszt. A huzózkodást is lehet többféleképpen is csinálni tudtommal.
A szaladás az mindenképp hasznos, hisz az erőnlét mellé nagyon fontos a kondició is, amugy szaladni sok olyan ember szokott, aki nem biztos, hogy mást, pl. erőgyakorlatokat végez. A szaladás midnen más mellett tudtommal hasznos, de egymagában is. Leginkább egészségi szempontból.
DE a legjobb az számodra, a legfontosabb szerinbtem, ha kikéred egy szakember véleményét, tanácsát erről, de semiképp sem neten, hanem személyesen, hogy mutassa is meg. Egy tornatanár, egy edző stb.
Van aki annak nem felel meg?
Minket még tök másnaposan, betegen is jónak tituláltak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!