Pa63 fegyverem le szeretném cserélni P9RC re. Mindezt Szolgálati jeggyel tehetem meg! Szerintetek, mit írjak? Miért szeretném? Tippek? Trollok kíméljenek! Lehetőleg szakmabeliek írjatok légyszi!
Méret: A PA63-at kényelmetlen fognod
Jobb rendszer: A PA63 reteszeletlen tömegzáras, a P9RC rövid csőhátrasiklásos
Tárkapacitás: PA63 7, P9RC 14
A tárajak és a tárakasztó szeret deformálódni, ezáltal vagy adogatási hiba, vagy utolsó lövés után nem akad hátul a szán, vagy hátul akad a szán miközben a tárban van még lőszer.
A tárrögzítő normálisabb anyagokból van: PA 63-nál hajlamos kikopni és elengedni a tárat
A tokszerkezet vezetőléce, a hüvelykivető és a fesztelenítő csúcsa hajlamos a felverődésre, ezáltal akad a szán.
A biztosító rögzítőcsap vége és a biztosítón található bemarás szeret kopni, ezáltal minden lövés után bebiztosít.
Jobb lőszer, jobb ballisztikai adatok: PA63 9X18 Makarov, P9RC 9X19 Luger
Jobb korai elsülés elleni biztosítórendszer: PA63 megszakító szemölcs, P9RC-nél normális megszakító alkatrész van. (a PA63-nak egyébként betegsége hogy kopás/törés miatt szétakad a megszakító mechanizmus és átalakul sorozatlövő fegyverré)
Helyretoló szerkezet: A PA63-nál egy sima rugó rá van húzva a csőre amit ha rosszul raksz fel akkor simán összeakad, A P9RC-nél szerelt rugós helyretoló szerkezet van.
Én csak azokat írtam le amikben a P9RC jobb a PA63-nál és a PA63 jellemző meghibásodásait. Mivel nem a rendőrségnél dolgozom, nem tudom hogy ezek az indokok elegendőek/megfelelőek e ahhoz, hogy adjanak egy P9RC-t.
Nagyon szépen köszönöm! Sztem amiket írtàl azoknak negyede elég lesz! :)
Pont erre volt szükségem! Nagyon köszi, majd azért megírom, hogy segített e! De amntuti! :) Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!