Olyan bajom lenne hogy Airsoft fegyverem (Aks-74u) gyengén lövi ki a golyót. Ez annyit takarr hogy el hagyja a csövet és 5-10 m után csak le pottyan?
A fegyver tökéletes álapotba van! rugó jó bennne motor tökéletes uj (tuningol) és én arra tippeltem hogy a csőben mivel levegős a rendszer igy a levegő valahola csőőben ki szivárog és elvész az erőő igy csak a negyede erővel lövi ki a golyót.
Paraméterek: AKS-74u 390 fps Automata/fél-auto a motor 8,5 voltos :) Légyszi SOS !!! segítsetek :D
390 FPS nél ha 5 10 méterre száll a bb ott nagy a baj.
Az első tippem nekem is az akku. Próbálj meg szerezni haveról vagy valakitől egy erősebb lehetőleg Li-po ( nem fontos hogy az legyen ) akksit és ha azzal jó akkor a probléma megoldva.
Amire tudok még gondolni. A dugattyú el van törve 6 repedve és a nagyja levegő nem a kelló helyen távozik hanem elszökik a pi..ba
A hop up kamrát sem ártana átnézni bár ha a dugattyú jó ott még törés esetén is minimális levegő szökik el.
Látatlanban ennyit tudok segíteni. ha erősebb akkumulátorral sem működik akkor törést / repedést kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!