A Jobbik győzelme esetén is ugyanolyan esélyem van h felvegyenek katonának ugye?
Figyelt kérdés
Szóval nem akarnak nagyon változtatni semmit ugye? Pl. Keményebb PÁV meg ilyenekre gondolok. Nekem mindegy hogy ki nyeri a választást (csak ne az mszp), mindenképpen katona szeretnék lenni. És olvasom h a Jobbiknak is nagy előnye van, csak azért kérdem.2010. márc. 17. 16:18
11/19 anonim válasza:
71%
mi az okos emberek fő fegyvere ha hallanak egy érvet ami ellene szól?
vissza érvelnek.
és a buták fegyvere?
csak a személykedesés marad nekik mivel érvelni nem tudnak.
de szerintem mindjárt letelik az idő amit anyuka megengedett netezni neked, ha meg már idősebb vagy akkor menj le az aranykorsóba meginni a szokásos fröccsödet aztán ásd el magad.
12/19 anonim válasza:
Igen, de akkor nem Amerikát, hanem az Orosz köztársaságot fogjuk hatalmas haderőnkkel támogatni. Reszkess Nyugat.
13/19 A kérdező kommentje:
Azkéne még :D
2010. márc. 17. 19:37
14/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére a Fidesz fog nyerni remélhetőleg.
2010. márc. 17. 19:37
15/19 A kérdező kommentje:
Mivel a Jobbik nagy USA ellenes, ezért gondolom a külmissziókat is beszüntetné. Vagy nem?
2010. márc. 17. 21:10
16/19 anonim válasza:
a magyar katonáknak semmi keresnivalójuk ott kint.
17/19 anonim válasza:
Nézd csak meg ezt a dokumentumfilmet. Benne van minden amit tudnia kell egy felelős választópolgárnak a mai viszonyokról. Tények, okok, érvek. A Jobbik kiválása a Fideszből és a többiek: Mert az igazság szabaddá tesz!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
18/19 anonim válasza:
Én vagyok az előző hozzászóló. Bocsi, elcsesztem a linket :D
Ez a jó: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
19/19 anonim válasza:
Jaj én nem Erdélyben szeretnék meghalni, szóval Fidesz párti vagyok. Hová felvételizel katonának? Én is akarooooooooook!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!