A pécsi laktanyának van tulajdonosa?
Figyelt kérdés
Egy haverommal tervezzük hogy elmegyünk megnézni belülről,de addig nem akarunk amíg nem tudjuk hogy kell-e vagy kitől kell engedélyt kérni hogy bemenjünk.2015. okt. 20. 16:36
1/5 anonim válasza:
Grupo Milton befektetőcsoport. Nem fognak beengedni titeket sem mert mi is akartunk fotózás céljából és nem lehetett.
2/5 anonim válasza:
Melyikbe akartok menni?Az Áperbe ami a vàros elején van?Màrmint ha észak felől jössz a hatoson.
Érdekes lenne mert ott voltam katona.
3/5 anonim válasza:
#2: Arról van szó igen. De őrzik...
4/5 A kérdező kommentje:
Igen az Áperbe szeretnénk menni.Sokszor elsétáltam előtte,de sose láttam senkit.
2015. okt. 25. 15:58
5/5 anonim válasza:
Szia lehet hogy már régi,de betudsz menni nincs ott senki általában. 2019 07.21 voltam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!