Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédséghez írom most az...

Anonimuus8 kérdése:

Honvédséghez írom most az erkölcsi bizonyitványom lenne egy kérdésem!?

Figyelt kérdés

Ott ,hogy " A bűnügyi nyilvántartási rendszer adatai alapján kérek annak igazolását,hogy ..

büntetlen előéletű vagyok, nem állok közügyektől eltiltás hatálya alatt,nem állok foglalkoztatástól vagy tevékenységtől eltiltás hatálya alatt, ITT mind3 mat be xeljem vagy elég azt ,hogy büntetlen előéletű ?

2015. okt. 15. 21:11
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia! Kaptál már behívót? Írtam privátban is.

Igaza van, nekem is most kelett megigényelnem az erkölcsi bizonyítványomat. De szerintem ez az oldal arra van, hogy segítsük egymást és ne lehurrogjuk... Főleg akkor ne amikor Te tudod rosszul a dolgokat! :)

2015. okt. 17. 09:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olvastad el se az útmutatót, se a kérdőívet alaposan. A III. mezőben az igent kell beikszelni, ami után írva vagyon, hogy a IV. mezőnél folytasd. Ahol "a honvédek jogállásáról szóló..." részt kell jelölni. A IV. es végére pedig oda van írva, amit az útmutatóban is külön taglalnak, hogy ha a IV. est kitöltötted akkor az V. öst nem kell, különben azt a vonatkozó jogszabályok alapján nem veszik figyelembe. Remélem érthető amit írtam.
2015. okt. 22. 00:37
 13/13 anonim ***** válasza:
És az V.ös az a rész amire a te kérdésed vonatkozott, tehát a válasz az hogy hagyd kitöltetlen mind a három lehetőséget.
2015. okt. 22. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!