Lehetek tiszthelyettesként is hivatásos katona?
Milyen katona szeretnél lenni tiszthelyettesként, ha nem hivatásos? :)
Amúgy majd én is annak készülök, csak elmegyek dolgozni egy évet.
2007 óta, akik elvégzik az 1 éves tiszthelyettes-képzőt,már csak szerződéses állományba kerülnek...
Legalább főtörzsőrmesteri rendfokozat és az elöljáró támogatása kell ahhoz, hogy hivatásos állományba kerülj.
Ki tudja?
Szerintem ezt azért vezették be, hogy ne 40 évesen menjenek nyugdíjba...
"Ki tudja?
Szerintem ezt azért vezették be, hogy ne 40 évesen menjenek nyugdíjba..."
Mit a létszámstopot? hogy ha közben ott hagyják akkor sem lehessen az üres helyeket feltölteni? ne haragudj de szerintem ez hülyeség
Mennyi tudatlan, tájékozatlan ember...
Ha nem hivatásos, akkor szerződéses állományban van! Egy értelmes volt azért.
Naszóval a kérdésre...
Ha jól vagyok értesülve, tenned kell valami vizsgát, és lehetsz...
Az h ZMNE-n végzettek is csak szerződésesek, nekem új.
Majd megkérdem.
A legnagyobb probléma az olyanok, mint az egyik itt író... Elmegy 1-2 évre, h megtömje a zsebeit, és meglép. A kiképzése kárba vész, ami nem kis summa, és egy másikat kell kiképezni.
Csakhogy bíztassam a felvételre várókat: NEM ÚGY MEGY, hogy odamész, és máris felvettek! Erre szépen várni kell. Esetleg éveket is... (célszerű aktívan utánajárni a dolgoknak, h ne évüljön el)
Aki meg ilyen idénymunkának nézi MH-t, az menjen inkább légióba. Jobb a fizetés, és nem a Magyar Államot lopja.
(15:30-as ez neked szól!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!