Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerzodeses katona?

Szerzodeses katona?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Erettsegi utan szeretnek szerzodeses katonanak jelentkezni.

Mar utanna olvastam, hogy a tulsuly illetve a rossz fogazat kizaro tenyezok. Tulsulyos nem vagyok, illetve a fogaszati gondokat is elkezdtem orvosolni.

Kerdesem az lenne, hogy ezeken kivul melyek meg a kizaro tenyezok, vagy a lakhelyemhez legkozelebb levo toborzo irodaban kapok-e teljeskoru felvilagositast a szerzodeses katona letrol?

Valaszotokat elore is koszonom!

( sry. az ekezetek hianya miatt )

2015. okt. 8. 07:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Kapsz.
2015. okt. 8. 08:45
 2/2 anonim válasza:
Mivel rengeteg féle betegség létezik, rengeteg kizáró tényező is van. Ha van szakember a közeledben, a részletes szabályokat a 10/2015. HM rendelet tartalmazza, de elég nehéz olvasmány :) Általánosságban, jó fizikum, jó fogak, jó látás/hallás, hibátlan mozgás - ha egészségesnek érzed magad, nyugodtan vágj bele.
2015. okt. 10. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!