Szerzodeses katona szeretnek lenni. Hogyan erjem el?
15 eves vagyok. Szeptembertol olyan gimnaziumban fogok tovabb tanulni ahol 4ev gimnaziumi tanitast+katonai alapismereteket fogok tanulni. Utana a NKE-re szeretnek tovabb menni. Mellesleg lany vagyok. Es ezert sokan hulyenek neznek hogy lany letemre katona szeretnek lenni. Mennyit keresnek ugy ha mar diplomam is lenne? Stb.
Koszonom.
ne szaladjunk előre a diplomáig szerintem. Mellesleg a szerződéses az aki toborzó irodában jelentkezik.
Az altisztek és a tisztek hivatásosak. Ezt nemárt tisztázni.
Először odáig juss el hogy felvegyenek mert már az is necces.
Az alkalmasságin az emberek 70%-a (a lányok közül viszont a 90%!!!) kiesik, és itt nem csak a fizikaira kell gondolni, hanem az EÜ-re és a pszihóra.
Az érettségiket (a 2 választottból) 80%-osra kellene megcsinálni, és legalább 1 emelt nemárt. (valószinü addigra már nagyon magas lesz a ponthatár.)
Egyébként egy kezdő tiszt (hadnagy) 150e Nettót keres.
De rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban itt GYK.hu-n. Ird be a keresőbe hogy NKE-HHK, vagy HHK.
Sokan csak pislognak,amikor egy nő katonai pályát választ,de most kérdem én,ha titkárnő vagy ügyvéd,pénztáros lenne,mivel járna jobban?
Én tisztelem az ilyen karakterű nőket,vagyis többe nézem őket 1000x,mint a plázaqrvákat s hasonlók
a 2#-es csak provokálni akar nyugi.
Ne mássz bele a csapdájába. Hagy trollkodjon ha jólesik neki, gondolom a szabadbölcsészeten megtanították neki hogyan legyen kommunkiációs asszisztens a Coopban.
#3...kommunkiációs...:D
Ülj le ,1-es!
1 nem neked írtam hanem valakinek akit kitöröltek.
2 ne kezdjük már ezt az óvodás baromságot hogy minden egyes félregépelésbe belekötünk....... Ja hamarabb ütöttem a k-t mint az i-t. De így, hogy rámutattál hibámra remélem jobban alszol ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!