Van egy hadsereg a kozel keleten. Arabos neve van, de egyszeruen nem jut eszembe. Azt tudom, hogy siman lenyomna az isist. Mi is ez a nev?
Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 00:26
2/11 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem. Olyasmi neve van , mint egy terrorszervezetnek.
2015. szept. 20. 07:50
3/11 Salx Narval válasza:
Talán itt megtalálod. [link]
4/11 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy nem lenne olyan, hanem anyagilag nem érné meg nekik.
Anno Afganisztán és Iraq is azért lett megtámadva, usa által mert ott nagyon sok az olaj. Így megérte a halálos áldozatok, utazás, fegyverek, fizetések. Mert a rengeteg olajat nyertek. Így jól járt az usa ezekkel a háborúkkal. Ezzel viszont nem járna jól.
5/11 anonim válasza:
"Mert a rengeteg olajat nyertek." - hihetetlenül makacs ez a közhiedelem. Az USA nem azért ment oda, hogy kitermelje az olajukat, hanem hogy elzárja a kútjaikat. A konkurencia kiiktatása, a világpiac olajbőségének a csökkentése (-> áremelkedés) volt a cél. Meg is történt.
6/11 anonim válasza:
An-nuszra front? Bár őket párszor kiverte innen onnan az isis, de mostanában sikerült egy saját tartományt foglalniuk.
8/11 A kérdező kommentje:
Most ez hulyen hangzik, de olyan minthacwallhalla lenne, de tudom, hogy nem az :D jo hagyjuk, mar nemtudom .
2015. szept. 21. 07:17
9/11 A kérdező kommentje:
Egy kerdest olvastan, hogy tovabb tud e terjeszkedni az IS. Erre irta valaki, hogy nem mert a ... Siman megallitja.
2015. szept. 21. 07:24
10/11 A kérdező kommentje:
Hezbollah. .. Erre gondoltam.
2015. szept. 22. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!