Miért dobott le Németország Oroszországra atombombát az első Világháborúban?
Figyelt kérdés
Nem értem hogy miért!#1vilaghaboru
2015. szept. 17. 22:14
2/9 A kérdező kommentje:
Milyen nagymama?
2015. szept. 17. 22:27
3/9 anonim válasza:
Azért, mert Annuska kiöntötte az olajat.
Atombomba még nem létezett az első világháború idején.
4/9 anonim válasza:
Az 1. atombombát 1945-ben, a 2. világháborúban-pontosabban a végén- dobták le Japánra. Valamit benéztél...
5/9 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget, ezt hol olvastad? Az USA-nak volt először atombombája és Japánra dobta le. Az első VH-ban SENKINEK nem volt atombombája.
6/9 Marczell válasza:
úgy van ahogy fentebb leírták.
USA-felsővezetésben heves vita folyt a bevetéséről, amire végül aug 6 és aug 9 került sor Hiroshimában és Nagaszakiban. Ahhoz elég volt hogy Japán rövidtávon kapitutáljon és véget érjen a vh. meg hogy több 100.000 ember, döntőrészt civil meghaljon
7/9 anonim válasza:
Ha ez komoly kérdés nem tudom, hogy engedtek át suliban történelemből... :D
8/9 anonim válasza:
Nekem van 1 teóriám.... a szabad kömüvesek, beépitettek eggy klónt a moszkvai atombunkerben ahol látta stalin terveit,és ezért szibériába, jelzett a gumi maci hadtestnek ,akik lefoglalták az orosz kgb-s pingvineket jeges medve háton, majd a klón elrepült a szivárványon haza... ott elment a fürerhez, aki jól leszidta hogy nem hozott neki sajtot a boltból... mérgében megszórta atom bombákal a szovjet uniót !
9/9 anonim válasza:
Németország Oroszországra atombombát, ráadásul az I. világháborúban? Nincs valami baj az emeleten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!