Lovaskatonák is mennek a határra? Lesz sorkatonaság is? Behívót kaptatok már?
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 13:55
11/25 Koplárovics Béci válasza:
Miért ne hinné el? Megírta a facebook! :D
13/25 anonim válasza:
Mi már itt vagyunk a határnál, gyertek ti is. Afgánokat kell cidázni egész nap. Svédek a szupervisorok. Kicsit büdös, kicsit túrós, de ez van, ezt akarja az EU.
14/25 anonim válasza:
13-as! Én is itt vagyok a határon Esztergomban teljes menetfelszerelésben, de sehol semmi. Azért nyissak tüzet a túloldalra? Várom a parancsot.
15/25 anonim válasza:
'Miért ne hinné el? Megírta a facebook! :D'
Jah, amit benyögnek a frászbook-on, az sokkalta hitelesebb még a híreknél is, nem igaz emberek? :D
16/25 anonim válasza:
Én is itt vagyok.Ráadásul két T-72-est is ide vezényeltek,jaj de jó nekünk... :P
17/25 anonim válasza:
15-ös,ide figyelj,a fészbúk az fészbúk.Ott még az is igaz,hogy léteznek sellők,elvégre van róla fénykép. :O
18/25 anonim válasza:
Mindegy, csak ne hívják az embert Leventének! Nagyapám mesélte, hogy '45-ben is a Leventéket vitték a frontra.
19/25 anonim válasza:
'15-ös,ide figyelj,a fészbúk az fészbúk.Ott még az is igaz,hogy léteznek sellők,elvégre van róla fénykép. :O'
A humbug meg humbug. Akkor ha felteszem egy atomrobbanás képét és aláírom, atomot robbantottak a Donyec-medencében, az is valódi lesz, mert fraszbook-on van feltéve? Kérem, ne higgyünk már el mindent...
20/25 tetro válasza:
23.21
vedd már észre az iróniát plz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!