Maygarok, ti mit szólnátok ha valaki ezt tenné veletek ha lenne 3. világháború?
te többet tudsz???
ha neked ez így jó, hogy elképzeled magadat valakinek és zt játszod, hogy többet tudsz akkor hajrá
soha nem beszélek veled sem 4szemközt sem egyéb úton
te vagy az aki nem fogadja el a többiek véleményét, nézőpont kérdése.............
és azt írtam, hogy haggyál, ugyhogy lécciű
visznemlát
ja értem, tehát te nem tanítasz csak a rokonod, és most idejössz ezzel a kamuszöveggel, ha igaz is belőle bármi, goigy kiket ismertek a rokonaid
jó védekezőszöveg de nekem nem jön be
és ha igaz is lenne, akkor úgy forgatjátok a dogokat hogy ti jól jöjjetek ki belőle és nem úgy ahogyan valójában történt
Ne sopánkodj kérdező, ha nem tudod mit dobsz fel. Sanda kérdésed visszahullott a fejedre, megérdemled. Minthogy a megszólításod: "magyarok", ez arra utal, te nem vagy az. Akkor így szólítottad volna meg a publikumot: "honfitársaim".
Tehát javaslom, a honfitársaid között kérdezősködj, tedd meg sunyi észrevételeidet, nekünk nem fogsz hiányozni. Te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!