Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Maygarok, ti mit szólnátok ha...

Maygarok, ti mit szólnátok ha valaki ezt tenné veletek ha lenne 3. világháború?

Figyelt kérdés
ha az lenne veletek, ami a 2. vh. volt a zsidókkal?

2015. szept. 10. 10:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

te többet tudsz???

ha neked ez így jó, hogy elképzeled magadat valakinek és zt játszod, hogy többet tudsz akkor hajrá

soha nem beszélek veled sem 4szemközt sem egyéb úton

te vagy az aki nem fogadja el a többiek véleményét, nézőpont kérdése.............

és azt írtam, hogy haggyál, ugyhogy lécciű

visznemlát

2015. szept. 10. 12:15
 22/26 A kérdező kommentje:
2015. szept. 10. 12:16
 23/26 anonim ***** válasza:
62%
Akkor ne akaszkodj össze velem. Tanítasz történelmet közép iskolában? Mert az én édesapám tanár. Ismerted a két világháború közötti Magyarország politikai vezetőit? A nagyapám Horthy mellet volt magas rangú katona. Ismerted Ferenc József idejében a Bécsi kancelláriát? Az ükapám hivatalnok volt Bécsben kormányhivatalban. Te akarsz nekem történelmet tanítani? Ezen hogy felképelsz jót nevettem. De tisztességes férfi vagyok és nem fogok visszaütni. Csak én tisztességesen tényeket írtam. Azt amit a az én felmenőim megéltek és tapasztaltak.
2015. szept. 10. 13:08
 24/26 A kérdező kommentje:

ja értem, tehát te nem tanítasz csak a rokonod, és most idejössz ezzel a kamuszöveggel, ha igaz is belőle bármi, goigy kiket ismertek a rokonaid

jó védekezőszöveg de nekem nem jön be

és ha igaz is lenne, akkor úgy forgatjátok a dogokat hogy ti jól jöjjetek ki belőle és nem úgy ahogyan valójában történt

2015. szept. 10. 13:11
 25/26 anonim ***** válasza:
64%
A te nyakatekert kifogásaidra tényleg nem lehet mit mondani. Amit írtam tények. Én legalább beszélhettem olyanokkal rokonaimmal akik akkor éltek. Mint ahogy voltam Németországban Csehországban vagy Lengyelországban, Mint ahogy voltam Dachauban, Buchenwaldban, de még Auschwitz-Birkenauban is. Te voltál? De én fejet hajtok a német katonák hősiessége előtt is és sajnálom ha ártatlanok haltak meg koncentrációs táborban azt is. De azok nem csak zsidók voltak!!!!!
2015. szept. 10. 13:28
 26/26 anonim ***** válasza:
64%

Ne sopánkodj kérdező, ha nem tudod mit dobsz fel. Sanda kérdésed visszahullott a fejedre, megérdemled. Minthogy a megszólításod: "magyarok", ez arra utal, te nem vagy az. Akkor így szólítottad volna meg a publikumot: "honfitársaim".

Tehát javaslom, a honfitársaid között kérdezősködj, tedd meg sunyi észrevételeidet, nekünk nem fogsz hiányozni. Te nem.

2015. szept. 10. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!