Maygarok, ti mit szólnátok ha valaki ezt tenné veletek ha lenne 3. világháború?
na én kiszálltam, többé nem érdekel ez a pocskondiázás viszlát
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Mit szólnék? Semmit mert nem kérdeznének meg. Volt hozzá hatalmuk és megtették.
Szerintem egy hasonló helyzet esetén ezt ugyan úgy megtennék. Ahogy azóta is megtörtént több helyen a világon. Csak ott nem a zsidóság volt a célpont, hanem a politikai ellenfél, egy másik törzs, egy vallási felekezet vagy egyszerűen csak egy csoport aki másként gondolkodott.
A katonai hatalmak sokszor mészárlással "győzik meg" azokat akik nem úgy gondolkodnak mint ők.
A problem számomra csak az, hogy még mindig a 2.V.H. eseményein lovagolunk amikor azóta is nem kevés hasonló esemény történt ami kb senkit sem érdekelt. Megtörténhetett a modern, felvilágosult, "itt még egyszer ilyen nem történhet" világunkban. Elég csak a '94-es Ruandai eseményekre gondolni.
" Én azt gondolom kérdező hogy te zsidó imádó vagy és komoly hülye!"
nem, egyikem sem jellemző
azok nem bizonyítékok, hanem egy vélemény, méghozzá a tied
a vélemény nem bizonyíték
és a 2. vh. nem a zsidók okozták, hanem Hitler, ő támadta meg lenygelo-t és hatalommániás is volt, a zsidóság csak egy kifogás volt, akikre kenték a dolgokat
stb.....
neked elment az eszed, sajátosan értelmezed a dolgokat és akkor ráerőszakold a többiekre hogy azt gopndolják amit te
hát nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na pá
és haggyál békén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!