Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Maygarok, ti mit szólnátok ha...

Maygarok, ti mit szólnátok ha valaki ezt tenné veletek ha lenne 3. világháború?

Figyelt kérdés
ha az lenne veletek, ami a 2. vh. volt a zsidókkal?

2015. szept. 10. 10:45
1 2 3
 11/26 Salx Narval ***** válasza:
40%
Nem tudom, de az biztos, hogy nem gyaláznám azokat akik kimentettek.
2015. szept. 10. 11:11
 12/26 A kérdező kommentje:

na én kiszálltam, többé nem érdekel ez a pocskondiázás viszlát

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2015. szept. 10. 11:14
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Nálad vannak hiányosságok. Az második világháború egyenes következménye az elsőnek. Miért szerinted kik éltek pénzel befolyással hogy legyen is háború? Néz már utána ki volt a merénylő Szarajevóban 1914. június 28-án. Olvasd el a tanúvallomását. Olvasd el miért hagyta életben Ferenc József császár. Néz utána milyen körök pénzelték a Fekete kéz bandát!!!!!!
2015. szept. 10. 11:16
 14/26 anonim ***** válasza:
86%

Mit szólnék? Semmit mert nem kérdeznének meg. Volt hozzá hatalmuk és megtették.

Szerintem egy hasonló helyzet esetén ezt ugyan úgy megtennék. Ahogy azóta is megtörtént több helyen a világon. Csak ott nem a zsidóság volt a célpont, hanem a politikai ellenfél, egy másik törzs, egy vallási felekezet vagy egyszerűen csak egy csoport aki másként gondolkodott.

A katonai hatalmak sokszor mészárlással "győzik meg" azokat akik nem úgy gondolkodnak mint ők.

A problem számomra csak az, hogy még mindig a 2.V.H. eseményein lovagolunk amikor azóta is nem kevés hasonló esemény történt ami kb senkit sem érdekelt. Megtörténhetett a modern, felvilágosult, "itt még egyszer ilyen nem történhet" világunkban. Elég csak a '94-es Ruandai eseményekre gondolni.

2015. szept. 10. 11:21
 15/26 A kérdező kommentje:

" Én azt gondolom kérdező hogy te zsidó imádó vagy és komoly hülye!"

nem, egyikem sem jellemző

2015. szept. 10. 11:22
 16/26 anonim ***** válasza:
34%
A legkonkrétabb bizonyítékok azok amit leírtam a 13-asban!!!!
2015. szept. 10. 11:37
 17/26 A kérdező kommentje:

azok nem bizonyítékok, hanem egy vélemény, méghozzá a tied

a vélemény nem bizonyíték

és a 2. vh. nem a zsidók okozták, hanem Hitler, ő támadta meg lenygelo-t és hatalommániás is volt, a zsidóság csak egy kifogás volt, akikre kenték a dolgokat

stb.....

2015. szept. 10. 11:40
 18/26 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező Egy ország sem támadja csak úgy meg a másikat. Annak előzményei vannak. Amit leírtál 1939-ről igaz. Csak egy kérdést nem tettél fől, miért? Hitler jogosan kérte számon a vezető zsidó köröket!!!
2015. szept. 10. 12:03
 19/26 A kérdező kommentje:

neked elment az eszed, sajátosan értelmezed a dolgokat és akkor ráerőszakold a többiekre hogy azt gopndolják amit te

hát nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na pá

és haggyál békén

2015. szept. 10. 12:04
 20/26 anonim ***** válasza:
65%
Minek írsz ide ha nem tudod elfogadni más véleményét? Ha valaki konkrétumot ír arra sem tudsz válaszolni. Ne akarj olyannal vitázni aki látod hogy sokkal többet tud ebben a témában mint te. Akarsz erről velem beszélni négyszemközt?
2015. szept. 10. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!