Tudtok emberséges, jó lelkű nácikat a második világháború idejéből?
"Azon kívül pedig, mesélj már nekem, milyen szörnyűségeket követtek el a nácik. A holokauszt, az agresszor szerep és a kristály éjszaka nem játszik, hiszen alapvetésekkel feltételezem tisztában vagyunk"
Ez olyan mintha egy este neked menne egy cigány, megkéselne, kirabolna, majd a bíróságon azt mondaná, hogy az utóbbiakat ne nézzék már, mert hát az "alapvetésekkel feltételezem tisztában vagyunk"...
Elég ostobaság, nem?
"Ne várd a válaszom, mert nem fogok vitázni, nem ezért írtam ki a kérdést. Nem vagyok olyan nagyon jártas a töriben de ha jártasabb lennék akkor sem lennék holokauszt tagadó, vagy nevezed aminek akarod, számomra ennek a tagadása abszurd."
Általában azok tagadják a holokausztot, akik kevésbé járatosak a történelemben.
Meg minek is vitázzak ha vitáztok ti helyettem.
Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat.
Hans von Luck ezredes. Szó szerint hét nyelven beszélt, és mindent megtett, hogy kedvese, aki félig zsidó volt, ne kerüljön koncentrációs táborba. A Panzer Commanderben leírta, hogy az orosz civilek hogyan mutogatták a szentképeiket, magyarázván, hogy még mindig keresztények, istenfélők, a sztálinizmus ellenére is. A háború után több angol és amerikai katona a barátja lett. Egyébként Luck Rommel beosztottja volt.
Vagy Canaris tengernagy, aki több zsidót is szöktetett a semleges Svájcba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!