Nőként jelentkezni a katonaságnál? Nem néznek ki? Hol lehet?
A hadkiegészítő parancsnokságokon tudsz lejentkezni
ha ezek pontos címét is szeretnéd, küldj privit
Sok b@lf@sz kommentelő!
EMBEREK! 2010-et írunk! Már nem csak arról szól a katonaság, mint anno... (meg amcsiba)
Nem "néznek ki"!
Vannak bizonyos munkakörök, amiket nem tölthetsz be, de hidd el nekem, vannak bőven női katonák is...
(pl. nyáron egy táborban kb fele-fele arányban voltak nők és férfiak (katonák) rajparancsnokként. (azaz hallgatók...)
Jelentkezés:
ZMNE - www.zmne.hu itt tisztképzés folyik, egyetemi képzés
KPTSZI - [link] tiszthelyettes képzés toborzó irodát keress fel
Toborzó iroda - "normál" katonai képzés folyik. szintén toborzó irodában jelentkezz
Amiről BIZTOSAN tudom, hogy nem lehet nő: felderítő
Jóbarátom kérdezte meg (nőnemű az illető), mert őt ez érdekelte, és mondták neki, hogy végighallgathatja, de mivel nő ezért arra a "feladatkörre" biztosan nem veszik fel. Feldereknek nézz utána, okkal teszik ezt a kikötést...
Esetleg látogass el fórumokra... Sok hasznos infó lehet ott...
Vagyis előnyösebbek... Ne felejtsd el kihagyni XD
Elősnyösebben azt értem, hogy míg férfiaknak 13:42 alatt jár a max pont futásból, a nőknél ez a határ 15:24.
És ha kinéznek, akkor szerintem azok az emberek hiba folytán kerültek be... (pszicho teszt hiba...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!