Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nőként jelentkezni a katonaság...

Nőként jelentkezni a katonaságnál? Nem néznek ki? Hol lehet?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 09:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A sok kiéhezett kan közé? Dehogy néznek ki!Már alig várják.
2010. márc. 11. 11:19
 12/22 anonim ***** válasza:

A hadkiegészítő parancsnokságokon tudsz lejentkezni

ha ezek pontos címét is szeretnéd, küldj privit

2010. márc. 11. 12:17
 13/22 anonim ***** válasza:

Sok b@lf@sz kommentelő!

EMBEREK! 2010-et írunk! Már nem csak arról szól a katonaság, mint anno... (meg amcsiba)

Nem "néznek ki"!

Vannak bizonyos munkakörök, amiket nem tölthetsz be, de hidd el nekem, vannak bőven női katonák is...

(pl. nyáron egy táborban kb fele-fele arányban voltak nők és férfiak (katonák) rajparancsnokként. (azaz hallgatók...)

Jelentkezés:

ZMNE - www.zmne.hu itt tisztképzés folyik, egyetemi képzés

KPTSZI - [link] tiszthelyettes képzés toborzó irodát keress fel

Toborzó iroda - "normál" katonai képzés folyik. szintén toborzó irodában jelentkezz

Amiről BIZTOSAN tudom, hogy nem lehet nő: felderítő

Jóbarátom kérdezte meg (nőnemű az illető), mert őt ez érdekelte, és mondták neki, hogy végighallgathatja, de mivel nő ezért arra a "feladatkörre" biztosan nem veszik fel. Feldereknek nézz utána, okkal teszik ezt a kikötést...

Esetleg látogass el fórumokra... Sok hasznos infó lehet ott...

2010. márc. 11. 20:37
 14/22 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2010. márc. 12. 00:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Engem lövésznek vettek fel mint nőt.Semmiféle megkülönböztetés nem volt.Csak annyi hogy alkalmasságin mások a ponthatárok hogy ha nő vagy.
2010. márc. 12. 11:03
 16/22 anonim ***** válasza:

Vagyis előnyösebbek... Ne felejtsd el kihagyni XD

Elősnyösebben azt értem, hogy míg férfiaknak 13:42 alatt jár a max pont futásból, a nőknél ez a határ 15:24.

És ha kinéznek, akkor szerintem azok az emberek hiba folytán kerültek be... (pszicho teszt hiba...)

2010. márc. 16. 19:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Jah, a Lövészhölgy előtt író voltam. :)
2010. márc. 16. 19:37
 18/22 anonim ***** válasza:
A menstruáció miatt nem lehet nő felderítő. Diverzáns tevékenység közben könnyebben kiszagolják a kereső kutyák a menstruáló nőt: ez veszélyeztetheti az adott küldetés sikerét.
2010. márc. 21. 11:07
 19/22 anonim válasza:
dehogy néznek ki! 2010 van könyörgöm. Legalábbis remélem nem fognak. Én idén jelentkeztem a ZMNE-re katonai vezetői szakra. Ja és lány vagyok:)
2010. márc. 26. 22:46
 20/22 anonim ***** válasza:
de kinéznek, és igazuk van. én is ezt teszem. nő nem való a honvédségbe. max közalkalmazottként, de ne vegye fel azt az egyenruhát, amit én hordok. egyenlőség?? pff... jogokban igen, kötelezettségekben meg persze nem. szánalom.
2010. jún. 13. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!