Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez csak kiváncsiságbol kérdeze...

Ez csak kiváncsiságbol kérdezem nincs valoságalapja. Többi lent : ) (? )

Figyelt kérdés

Ha amerika megtámadna minket oroszország kiállna melletünk és megvédene?Mármint ugy értem hogy segitene nekünk amerika ellen?

A vállaszokat köszönöm :)

2015. aug. 20. 22:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nyócker: lebombáztuk magyarország fővárosát !!! bukarestet

kb ennyire vannak képbe magyarországgal, mi tanulunk földrajzot az usába nem divat, biológia óra is úgy kezdődik hogy isten megteremté az állatokat

nem valószínű hogy oroszok beavatkoznának

lásd irak, afganisztán nem volt oka nem is tette

azt kéne végre megértenie sok embernek hogy szerződés ide vagy oda az érdekek diktálnak nem a tinta a papíron

2015. aug. 21. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha amerika megtámadna minket én megnézném, hogy ki üzenne hadat neki.

Egy dolog a szerződés és egy másik a valós helyzet.De erre nem fog sor kerülni.

2015. aug. 21. 12:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Max annyit tenne mint Szíria esetében. "Támogatna" minket fegyverrel, jó pénzért mert az üzlet az üzlet, és "mélységesen elítélné" az usa lépését, nagyjából ennyi.
2015. aug. 21. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdem én. A történelem során ki üzent hadat kinek? Az USA Magyarországnak, vagy fordítva?

Ha háborúról van szó, a Magyarok a leg keményfarkúbbak a világon!

Az más kérdés, hogy az utolsó kettőt megszívtuk. Na de mutass már nekem még egy olyan népet, akik idejöttek Ázsiából, és országot foglaltak maguknak.

2017. jan. 20. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!