A Német Bundeswehr katonna szeretnék lenni! A kérdés! :Hogy megy ez?
Szoval!
Hallottam egy s mást,hogy-hogyan kell nemet katona lenni,de azert meg kene par informacio.
Maggom meg van/1.70
Jo sportollo vagyok/igy hat nem tudnak megtorni!
Csak,fel vesznek-e egy kulfoldit egybol 12 ossztalyal?
hahaha :D Igen elöször tanulj meg helyesen irni,az sem egy rossz dolog :D Amúgy szerintem ne eröltesd,túl görcsösen akarod. Inkább menj el egy Magyar Toborzóirodába Hátha felvesznek Keritést épiteni
:D
Külföldit nem vesznek fel, csak echte németet.
legjobb esetben azt érheted el, hogy kiképzésed egy részében Németországban tartózkodsz, illetve a németekkel együtt teljesítesz egy küldetést. De a magyarok többnyire nem harcoló alakulatokat küldenek a szövetségeseiknek.
" Jo sportollo vagyok/igy hat nem tudnak megtorni! "
Haha,ez aztmondja 12 osztályt végzett,jó sportoló és emiatt nem tudják megtörni de még helyesen írni sem tud. :-D
Te már a felvételin kibuknál.Oda nem "jó sportolók" kellenek.Még az ott élő németeket se veszik fel,akik kemények mint az acél,majd pont téged fognak felvenni.
Legalább tudsz németül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!