Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek mikor fog kitörni...

Szerintetek mikor fog kitörni a III. Vh? És milyen lesz?

Figyelt kérdés
Szerintetek mikor fog kitörni a III.Vh? Sokak szerint már elkezdődött a migránsok miatt, hallottam olyat is ,h a harmadik ilágháborút nem fegyverekkel hanem, a migránsok ellen fogjuk vívni.De akkor itt van mmég az ISIS, az Iszlám Állam is.Naponta fejeznek le egyre több keresztényt és terrortámadásaik se ritkák.Állítólag pár hónapja magyarországot is megfenyegették.Akkor meg az Ukrajna-i harcok is.Na és a lényeg csak annyi h szerintetek mikor fog kitörni a harmadik világháború?, mi lesz az okozó tényezője? és kik ellen fogjuk vívni?

#világháború #migránsok #Iszlám Állam #III.ilágháború #Ukrajnai harcok
2015. aug. 8. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=iii+vil%E1gh..

Itt van közel 800 találat a III. vh kifejezésre, ennek kb. "csak" a fele foglalkozik ténylegesen a harmadik VH.-val, szóval van kb 400. kérdésed amit nyugodtan böngészhetsz.

... és nem, migránsok és az ISIS ellen nem lehet harmadik világháborút vívni.

2015. aug. 8. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Jó lesz, rengeteg halott lesz.
2015. aug. 8. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát az tuti ,h a 4. 5.-et már botokkal és kövekkel fogják vívni a majmok!
2016. febr. 4. 00:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Remélem minél hamarabb kitör, mert elég sztem 5 millió ember teljesen felesleges ebben az országban. Túl vagyunk népesedve, elég lenne, ha csak 5 millióan lennék.
2018. jan. 11. 00:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Én megelégednék ha Orbán alulról szagolná az ibolyát ! Ennyi áldozat elég is lesz a III. Vh alatt.
2018. jan. 22. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!