Ha behívnának a hadseregbe, milyen pozíciót töltenétek be legszívesebben?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 19:50
11/29 anonim válasza:
Konyhás, vagy adminisztrátor messze a harcmezőtől :D
12/29 anonim válasza:
Én vigyáznék a hátországban a nőkre.
13/29 SimkoL válasza:
Anno híradós voltam sorállományúként a Határőrségnél, később a Rendőrségen hivatásosként rejtjelző, informatikus és ügyeletvezető. Bár más koros vagyok, de ha kellene szívesen lennék újra rejtjelző.
14/29 anonim válasza:
Én tábornagy lennék (ha jól emlékszem ez a legmagasabb fokozat) és dirigálnék a pasiknak. ;)
Egy gyalogsági roham úgy nézne ki hogy a rohamozó katonák mögött szépen ott lennének a géppuskások hogy a támadók még véletlenül se forduljanak vissza. Mivel én a nemek közötti teljes egyenlőség híve vagyok, a nőket is ugyanúgy besoroznám mint a férfiakat, teljesen militarizálnám az országot.
16/29 anonim válasza:
Veszteségek Úrnője, te kommunista vagy? :)
A Vörös Hadsereg csinálta ezt a második világháborúban. Szinte több visszafordulót lőttek le mint ellenséget, igen hatékonyak voltak, hogy a sajátjaikat ölték. Undorító :)
17/29 anonim válasza:
Aknaszedő. Csak egy lépés a mennyország.
18/29 anonim válasza:
16# Ez nem kommunizmus kérdése, a németeknél is ugyan ez volt, ott is azonnali halál járt parancsmegtagadásért..
19/29 A kérdező kommentje:
parancsmegtagadás nem ` visszavonulás... a németeknél szakaszvezető, vagy nagyobb rangú tiszt rendelhetett el visszavonulást, a szovjeteknél senki sem rendelhetett el visszavonulást
2015. aug. 5. 21:26
20/29 anonim válasza:
Igen, a wehrmacht kötelékeiben nem lőtték halomra azokat akik visszavonultak, hanem sokszor a felettesek döntöttek úgy, hogy tarthatatlan a helyzet. Pl. Heinz Guderian tábornok, aki inkább megadta magát a fél hadseregével, minthogy a biztos fagyhalál várjon rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!