Ti milyen köteléknél szolgálnátok legszívesebben a Magyar Honvédségen belűl?
A kérdéseddel kapcsolatban
1. nem szolgálnánk sehol szívesen. Sőt, maga a szolgálás szó is elég alantas és gusztustalan a kérdésben, mert ez nem szolgálat, hanem munka. Ha úgy tetszik, emberölésre felkészülés.
2. Azt gondolom, a józan többség a háta közepére kívánja a hadsereget mindenestül.
Főleg az olyanok, akik sz.o.ptak a magyar hadseregben.
" A Magyar Honvédség egy nagy NULLA.
A kiképzés egyenlő egy baba zsúrral. Háborúban azt se tudnák hova szaladjanak. "
Mondja ezt egy olyan ember aki még életében nem futott 3km-nél többet, és gőze sincs arról hogy milyen a kiképzés. :)
Egyébként Fegyverzettechnikusnak elég érdekes lehet lenni, de magam sem szivesen szolgálnék az emberek 80%-ával együtt.
4# aha értem.
És te mindent elhiszel amit mondanak.
Volt szerencsém 1 hónapig a Honvédtisztjelöltekkel lenni alapkiképzésen, mivel forgattunk velük.
Hát azt a kiképzést közelsem nevezném gyengének.
Fokozatosan haladtak hogy mindenki bírja és a 3. héten már elég fárasztó lett a dolog. Kb kedvük se volt semmihez csak dögleni mikor végelett a napnak.
Szerintem akkor mondj bármit ha elvégezted az alapkiképzést. Az hogy más mit mond az 1 dolog... Nekem is mondtak sok mindent, de teljesen más volt az amit láttam.
Mellesleg engem aztán nem bántott meg senki. Nem vagyok katona. Csak idegesít amikor látatlanban ócsárolják a másikat.
Mint az anyósom aki a szomszéd fősztjét mindig elhordja minden sz....rnak, holott csak a szagát érzi...
#5 Már ne is haragudj de szerintem egy orosz vagy amerikai tisztjelölt kiröhögné az itteni "kemény" kiképzést.
Én sem értek mindenben egyet a négyessel,de nehogy bemeséld már hogy a magyar kiképzés a legbrutálisabb a világon.
Akkor értelmezd már újra amit irtam.
1 szóval nem mondtam h keményebb bárminél. Főleg nem az oroszoknál.
De attól még nem egy NULLA ahogy állitják sokan... és nem is futnak el az első siklótól amit meglátnak. Csak ennyit mondtam.
Szerintem félre értettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!