Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Be hozták már a kötelező...

Be hozták már a kötelező katonaságot?

Figyelt kérdés
17/f
2015. aug. 3. 17:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki volt katona a mai nyámnyila páwákat kivéve. Micsoda kérdés ez?"

Nem vagyok páwa, de katona sem voltam a koromból kifolyólag... Összetörtem a világnézeted?

2015. aug. 3. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Azzal a sok nyámnyila páwával úgysem mennénk semmire.

2015. aug. 3. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Kitalálom... Gondolom nem lehetsz valami helyes gyerek és még a csajozós szöveged se jó (vagy ismerkedni sem mersz). Bár lehet hogy gyúrsz, de hiába hisz a lányoknak így sem kellesz. Bosszankodva látod, hogy az 50 kilós páwának milyen szép barátnője van, neked meg senkid nincs. Ezért bosszúból bevezetnéd a sorkatonaságot, hogy megnyugodjon a lelked.

Nem védek én senkit, a "páwákat" sem szívlelem a nagy egójuk miatt, de az is gáz amikor irigykednek rájuk. Ez kb olyan, mint a neoliberalizmus és a szélsőjobboldal. Az egyik roszabb mint a másik.

A másik dolog meg az, hogy ma már nincsenek páwák. 3 éve volt divat de én azóta nem láttam egyet se. Utána jött be a swag, aztán az x long pólós gyerekek, akiket szoknyásoknak hívnak. Olyat is láttam, hogy egy tizenévest páwának hívtak (természetesen a háta mögött) közben meg semmi olyan nem volt rajta ami miatt megérdemelte volna ezt a jelzőt. Annyi volt a "bűne", hogy adott magára.

2015. aug. 3. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:

"Nem, de sok fiatalnak nem ártana a katonaság. Megtanulnák mi is a fegyelem"

Ha azt nem is, krumplit pucolni meg WC-t súrolni biztosan megtanulnának. Óriási haszon lenne az országnak. A mai harmincasok, negyvenesek és idősebbek nagy része még volt katona, de a fegyelemnek sokszor nyoma sincs rajtuk. Nem volt annyira sikeres ez az oktatási forma.

2015. aug. 4. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!