Például az Extrametál boltban kapható kések közül soknak miért olyan magas az ára? Főleg taktikai kések.100 ezer forint körül.
Ha egyedi megrendelésre készítesz kézműves kést gravírral, meg kovácsolt pengével, jó markolattal, akkor az nem ingyen lesz.
Ezek sajnos úgy készülnek, mint a tömeggyártásba szánt darabok, úgyhogy nem értem miért vannak ennyire túlárazva. Fingreszelés ilyen túlárazott dolgokat venni, aminek még valódi lelke sincs.
Ohh ez a legjobb. Kés 215 ezerért!
Én se tudom elképzelni, hogy ezt nem valami gyűjtő veszi vagy egyéb, státusz szimbólumozó urizáló valaki, hanem olyan, aki használja rendesen. Viszont aki meg durvább célra használ kést, én nem tudok elképzelni olyan extrém szituációt, ahova ilyen drága kés kell, vagy akár megkönnyítené a dolgot és ne lenne alkalmas mondjuk egy 20 ezres acélkés is...
Ilyen drága késeket én mindenféle apró karctól is óvnék..
#5 Van igazság abban, amit mondasz, de egyrészt ezt civileknek árulják, másrészt pedig az oroszok ceruzát használtak.
Lehet, hogy jobban benne vagy a dologban nálam, de számomra teljesen életszerűtlen, hogy kb. egy Glocknak az árát költsék a seregben késekre.
Amiket leírtál (könnyű, strapabíró, nem mágnesezhető) tulajdonképpen bármilyen titánkés tudja, így nem tudok rá okot, hogy egy 30-50 ezer közötti kés miért ne felelne meg ugyanerre a célra.
(Arról nem is beszélve, hogy a 220gram, és a 30cm már egy kategóriában van egy megtermettebb konyhai hentesbárddal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!