Nőkre / lányokra is ki lehetne terjeszteni a sorkatonásdit, mint Izraelben?
Szerintem fiúkra se kéne.
De ha mégis, akkor miért a fiatalokat kell mindig halálba küldeni, akiknek még élniük kéne? Játszanak katonásdit nyugdíjasokkal.
'De ha mégis, akkor miért a fiatalokat kell mindig halálba küldeni, akiknek még élniük kéne? Játszanak katonásdit nyugdíjasokkal.'
Nem is tudom hirtelen, nyugdíjasok elbírnák a mordályokat?
Én a nemek közti egyenlőség jegyében támogatnám!
A nők már a Középkorban és a Keresztes Háborúkban is megállták a helyüket a férfiakkal szemben fizikai küzdelem során, a mai világban meg főleg megállnák amikor a fizikai harc helyett inkább távolról küzdenek!
1. Ne legyen sorkatonaság.
2. Ha lenne, akkor mindenki (!) menjen, kortól, nemtől függetlenül!
"Ha lenne, akkor mindenki (!) menjen, kortól, nemtől függetlenül!"
Ja .A 80-90 éves nagymamák és nagypapák is.Járókerettel és mankókkal felfegyverezve...
"A 80-90 éves nagymamák és nagypapák is.Járókerettel és mankókkal felfegyverezve..."
Van azokban még harci szellem. Ha tolakodni kell a busz ajtajában... vagy bárminek az ajtajában, fél kézzel lenyomnak egy aktív MMA-st, ha meg sípol a busz, hogy indulna, felkapják a járókeretet és Usain Bolt is csak a port nyeli utánuk. :D
Ne becsüljétek le a banyatankot!
Egyébként nagyon szívesen elmegyek katonának, tegyenek egy megfelelő ajánlatot. Jó pénzért még politikusnak is elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!