Ha nagymagyarorszag egyben marad, akkor ma ugyanigy Gyurcsiek bajnaiek meg a effelek a nemzetkozi lobbit kiszolgalo banda, , osztana az eszt, ,?
Vajon ugyanennyire tele lennenk szabadkomuvessel,meg az ezeket kiszolgalo paholyokkal????
Ugynigy a fontos emberek benne lennenek mint ma ebben az erdekszferaban? Vagy ha bennelennenek mint ma akkor egy ,,keresztenyebb,, paholyban, jobban mint a francia? Meg a bone bori?
Mit szoltok?
"Vajon ugyanennyire tele lennenk szabadkomuvessel,meg az ezeket kiszolgalo paholyokkal????"
Hát, meg a sátánzsidók figyelnének téged minden bokor mögött, várva az alkalomra, hogy lehúzzanak mohos fészkükbe.
"Hát, meg a sátánzsidók figyelnének téged minden bokor mögött, várva az alkalomra, hogy lehúzzanak mohos fészkükbe."
Ez így, ebben a formában igaz.
Valahogyn en komolyabb valaszokra gondoltam,nem viccesen meg anekdotaszeruen gondoltam kerdesem,sajnalom,hogy az eggyik valaszado a jellegzetes agymosott valaszt adta es csakis izraelita szemszoget lat a kerdesben,ugy latszik a kedves valaszado onnmagabol indul ki.
A tobbieknek koszonom a valaszt,tisztelettel a kerdezo.
"Valahogyn en komolyabb valaszokra gondoltam"
Ahhoz komolyabb kérdés is kellene, ami legalább a minimális szinten igényesen van megfogalmazva.
"Az ilyen elvtelen erkölcstelen, sz***s nyelvű nemzetárulók, mint amiket a kommunizmus, és a demokrácia kitermelt, ezeknek a rendszereknek a velejárója..."
Csak hogy tudd, Kossuth, Petőfi és Deák demokraták voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!