Ezt a videot nézve ti is szívesen csatlakoznátok az Amerikai hadsereghez?
2015. júl. 4. 19:41
1/24 anonim válasza:
USA sereghez soha, nem harcolnák olyanok ellen akik semmit sem tettek, csak azért kell őket ölni mert a felső vezetésnek kell az adott terület.
2/24 anonim válasza:
+ Egy olyan országnak aki háborúból tartja fent magát. ((1. voltam))
3/24 A kérdező kommentje:
Hülye vagy.
2015. júl. 4. 19:46
4/24 anonim válasza:
Miért vagyok hülye? Mert nem szolgálnák gazembereket? Egy olyan országot aki abból él hogy háborúzik?
5/24 anonim válasza:
6/24 A kérdező kommentje:
A magyaroknak hadseregük sincs. xD
2015. júl. 4. 19:50
7/24 anonim válasza:
Ha szabad megkérdeznem hány éves vagy kérdező?
8/24 A kérdező kommentje:
21 Te gondolom vagy 13. Ilyen korban még magyarnak érzi magát az ember. Aztán rájön, hogy semmi köze a magyarsághoz :D
2015. júl. 4. 19:52
9/24 anonim válasza:
Nem, Magyar Honvédségnél szeretnék tiszt lenni, viszont nyugodtan lehetne egy-két dolgot amerikanizálni, vagyis amerikai eredetű felszerelést venni a jelenlegi szovjet ill. svéd szerencsétlenségek helyére.
10/24 anonim válasza:
22 vagyok. Amennyi pénzt elsikkasztanak, mint legutóbb az 1000 milliárdot az Olimpiára, amely nem biztos, hogy nálunk lesz, abból az EÜ meg munkahelyek mellett a Honvédségre is jutna pénz bőven, ill. vannak olyan tételek, amelyek 25-30 milliárdból is megoldhatóak lennének 50.000 fő esetén.
Az egy dolog, hogy a jelenlegi állapotunk szar, szégyellnivaló, de erre nem az a megoldás, hogy még jobban visszahúzódunk, hanem rendezzük sorainkat, ami maradt, és próbáljuk a normális állapotot elérni. A jelenlegi "Merjünk kisebbek lenni" jelszó helyett egy "Szebb, nagyobb, erősebb Magyarországot !" legyen a jelszavunk és ne csak dumáljunk, hanem tegyünk érdemben, ne csak félmegoldásokkal szórakozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!