Hol lehet olvasni arról, hogy a magyar hadsereg lenyomta a Specnyazt?
Ténleg ilyen komoly versenyről nincsen SEMMIFLÉLE HÍR SEM A NETEN ???? A XXI.században ez komoly?
Szerinte a francia idegenlégió messze a legjobb vagy 20 specnyazossal ér fel. Ők nem mennek versenyre, mert nem ér az semmit sem. Az élet a harc ér valamit. A zöldsapkások szerinte meg szintén semmit sem érnek, egyre másra rakják le noname bárkik a Ranger vizsgát, de azok is túl vannak fújva
Kérdező, azon a "noname vizsgán" (amit speciális kiképzésnek hívunk) az emberek 99%-a lemorzsolódik, tavaly az 562 jelentkezőből, 11 kapta meg a ranger felvarrót.
A másik, megkérdezhetem hány éves vagy :) ? A francia idegenlégió, pedig egy reguláris zsoldoshadsereg, semmilyen plusz, különleges kiképzést nem kapnak, mint a speznaz vagy a KMZ vagy rangerek, persze a legion belül is vannak különleges elut alakulatok ( 2REP stb...)
Nagyon nagyon nem értesz ehhez a témához, és nagyon vicces ahogy okoskodsz, nyilván nem lehetsz 14-nél több :) Mindegy, az ismerősödnek pedig üzenem, hogy szebb meséket nem igazán tudnék én se kitalálni :) Mi az hogy felkapta a média a KMZ-t ?
Az alakulat tevékenysége titkosítva van, egyetlen egy publikált akciójuk van, amire nincs kiírva a titoktartás, az pedig ez https://www.youtube.com/watch?v=f6R0rkYI6Xk, így az ismerősöd semmilyen kudarcukról és sikerről nem tudhat, ha csak nem KMZ-s ( amit erősen kétlek :) ).
Magyar Honvéd rengeteg magyar megcsinálta a ranger vizsgát, sokkal többen annál, hogy bármiféle kvalitása lenne zöldsapkásnak lenni. Így kijelenthetkük, hogy a Zöldsapkások is túl vannak hypeolva :-D
"Az alakulat tevékenysége titkosítva van, egyetlen egy publikált akciójuk van, amire nincs kiírva a titoktartás, az pedig ez https://www.youtube.com/watch?v=f6R0rkYI6Xk, így az ismerősöd semmilyen kudarcukról és sikerről nem tudhat, ha csak nem KMZ-s ( amit erősen kétlek :) )."
Ha titkosítva van, te honnan tudnál róluk ????? :-D Te hogyan mered kijelenteni, hogy milyen kiválóak, sokkal jobbak a világbajnok Specnyaznál ? Ha nem is lehet információd róluk ! Nem kicsit vagy elfogúlt :-P
Egyébként, hogy a magyar katonák lelőttek afgán katonákat, akiket kiképeztek, benne volt a hírekben :-P
"Nagyon nagyon nem értesz ehhez a témához, és nagyon vicces ahogy okoskodsz, nyilván nem lehetsz 14-nél több :) Mindegy, az ismerősödnek pedig üzenem, hogy szebb meséket nem igazán tudnék én se kitalálni :) Mi az hogy felkapta a média a KMZ-t ? "
Szerintem te okoskodsz, hisz nem tudhatsz a KMZ-ről semmit ráadásúl, azt írtad, hogy megnyerték a versenyt, jóval a Specnyaz előtt, holott ez hazugság ! A Specnyaz győzött azon a versenyen :-P
Túl vagyok 30-on már, de te értelmileg 10 alatt vagy :-D
Az orosz Specnyaz nyerte meg azt a különleges alakulatok számára kiírt versenyt amiről beszéltek, szóval, az hogy a KMZ a világ legjobb elit alakulata meg versenyt nyertek, csak egy ostoba urbanlegend ! :-P
Téma lezárva. https://www.youtube.com/watch?v=0Fn3MJaqiWs
Buta vagy. A versenyt évente megrendezik, és az elmúlt 10 évben a GROM, a Spetznaz, az SAS, a KMZ és a Delta Force nyeri váltogatva. A Ranger Regiment önmagában nem különleges alakulat, csak egyes részei azok.
A Ranger képzés amit magyarok végeztek el, nem a teljes kiképzése a zöldsapkásoknak, csak egy "non-classified" része (ettől függetlenül elég combos az is).
A Spetznaz teljesen más módszereket, más embereket alkalmaz, mint a KMZ, ezért nem lehet azt mondani, hogy jobb, vagy rosszabb.
Afgán kiképzendő katonákat nagyon sok nemzet lőtt le, mivel nem ritka, hogy a kiképzők ellen használják a fegyvereiket. Nincsen elegendő információd egy Afganisztáni misszióról, így (jogosan) máshogy értelmezed a dolgokat, mint mi katonák.
Hidd el, nem mondott hülyeséget az előttem szóló, a KMZ legtöbb missziója titkosítva van jópár éve, és sok ex-kmz-s aktája is titkosított, még elektronikus rendszerbe sem lettek felvíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!