Hol lehet olvasni arról, hogy a magyar hadsereg lenyomta a Specnyazt?
"az is urbanlegends, hogy a speznaz jobb mint a kmz
Tudod te hogy mit beszélsz? Hogy lenne már urbanlegend ? Rengeteg eset, bevetés, elhárítást végeztek el sikeresen, míg a KMZ terroristákkal sem találkozott, csaupán egy állatólagos versenyt nyert meg
Te hol élsz ? Hány éves vagy? Milyen iskoláid vannak?
"A magyar KMZ, a világ bármely különleges alakulatával felveszi a versenyt
Ezt én is mondhatom, hogy bárkivel felveszem a versenyt, mert 22 a BMI-m. De honnan vezsed?
Szolnoki vagyok, a redokozatom főhadnagy, a KVZ-nél szolgálok lassan 9. éve hivatásosként, 4 missziót megjártam és talán még fogok is. Pár KMZ-s srác igen közeli barátom. Mi az, hogy nem láttak terroristát :D?
Elárulom, hogy több sikeres bevetésük volt Afganisztánban 2009-2012 között mint az egekig magasztalt SAS-nek. Hihetetlen, csak kicsit olvass utána a dolgoknak kérdező, mielőtt okoskodsz :).
Ismerősöm aki katonai iskolát járt ki végül, azért nem lett katona, mert nem tudtak megfelelő pozíciót felajánlani, azt mondta, hogy képtelenség hogy a KMZ jobb lenne a Specnyaznál vagy másnál.Az mond ilyet, aki laikus vagy csakmondja, hogy katona
Lehet egy olyan verseny volt, amin speciális kaszkadőri feladatok voltak és a KMZ artistákat nevezett a versenyre, akik ezeket kiválóan végzik egész életükben, de ettől a KmZ még nem jobb semmivel sem a Specnyaznál
CM: azoknak a felkelőknek olyan felszerelése és kapcsolatai vannak, hogy nem is gondolná az ember!
Kedves kérdező, nem tudom, hogy milyen katonai iskolában végzett az ismerősöd, de gyanítom, hogy semmi közelebbit nem tud a KMZ működéséről, és tagjaról, ha ilyeneket állít.
Ismerősöm erről az afganisztáni magyar vonatkozásról azt mondta, hogy a média túlhypeolja a magyar "sikereket" és elhallgat olyanokat, amikben kudarcot vallottunk.
A magyarok készítettek fel afgán katonákat békefenntartásra és azokat úgy készítették fel, hogy amikor a magyar konvoj elhaladt kértek csúszópénzt, mert a magyarok is szoktak kérni, de most a magyarok nem adtak, mert másik alakulat volt és ezért a magyarok tüzet nyitottak az afgánokra, akiket egy másik magyar békefenntartók készítettek fel. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!