A ZMNE-n belül merre?
Nézegettem a honlapot és a felvi.hu-t is. De sajnos nem minden világos nem látom át a lehetőségeket. 16éves vagyok gimnáziumi tanuló és a héten adom le(az esszéóráimat)az emeltszintű érettségire felkészítő plussz órákat. A történelmet és az angolt választom. A ZMNE-re szeretnék tovább menni de nem világosak a lehetőségeim. A matekhoz nem értek tehát a mérnöki szakok nem a megfelelőek. Ha valakinek van egy kis ideje és átlátja a dolgokat esetleg a ZMNE-n tanul megkérem magyarázza el illetve vázolja fel nekem a lehetőségeimet!
Nem vagyok lusta de csupán ez a két honlap állt rendelkezésemre. Köszönöm előre is.
Nomrális válaszokat szeretnék kapni.
Köszönöm!
Első vok. Te idióta, szerinted akik ott tanulnak azok mind bűnözők, azért mert a barom rektor belekeveredett valamibe? Hát grat.
Kérdésre. Igen, elég magas a pontszám arra a szakra, de mondom, ki lehet kerülni. (felvi.hu-n am fenn van a tavalyi). Ja, és nyelvvizsgát mindenképpen tegyél, az követelmény.
Katonának, rendőrnek nem megy el normális ember. Mindig halálra röhögöm magam a két szervezet tábornokain és vezetőin, kiesik a kapa a szájukból.:) Emellett rohadt, mocskos bűnözők is.
A katonák el mennek zsidócsicskának jó pénzért a Közel-Keletre, a rendőrök meg itthon lopnak.
A katonasaságnak, rendőrségnek nincs már becsülete. Nem úgy, mint régen. /Nagyapám hivatásos katona, majd csendőr volt, a másik Waffen-SS önkéntes, persze még az igazi "ántivilágban", azóta "elcigányosodtak" a dolgok/.
22: 13
"de mondom, ki lehet kerülni"
ezt kifejtenéd kérlek bővebben? Tehát jelentkezel egy gyengébb szakra majd csak úgy átjelentkezel és automatikusan felvesznek?
23:10!
Sztem meg neked lóg ki a kapa a szádból. Az ilyen rasszista csicskák mindig mindent jobban tudnak. Irakban és Afganisztánban mióta zsidócsicskák a katonák? Az ott harcoló katonák se jókedvükben kockáztatják az életüket, hanem pl. mert az egy biztos, jól fizető, tiszteletre méltó állás. És kit érdekel,h az ükapád zsidókat mészárolt? Az enyém meg kinn dolgozott a földön. És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!