Miért nézik le sokan az orosz haderőt, tekintik valami elavult eszközökkel rendelkező, rosszul kiképzett csürhének?
Azért mert az orosz haderő nem mutogatja a hadieszközeiket annyira mint USA,attól még nem kell lenézni.Igaz,rengeteg elavult fegyverük és járműveik vannak.De USA jóval előttük jár.Mivel több mint 300 millát költenek a hadseregre,Oroszország jóval kevesebbet.
Amúgy meg senki nem nézi le az oroszokat,hidd el.
Arra jó, hogy tömör vagyok és konkrét.
Ajánlom neked is.
Tömörnek tömör, de nem konkrét, ez csak üres vagdalkozás indoklás nélkül. Konkrét akkora lenne, ha lennének benne konkrétumok, példák, hogy mi miatt elmaradottak, vagy rosszak. Írtam terjedelemesebb választ indokokkal, hogy én miért nem tartom őket primitív csürhének, sőt az USA haderejéhez hasonlóan képzettnek, jól felszereltnek, de te meg csak tolod, hogy "márpedig primitívek".
Hozzád hasonló trollok húzhatnának máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!