Egy katonano ha kerelmezi kikuldik rendes harcterekre tamado feladatokat ellatni?
" fizikalisan meg tudom magam vedeni meg az izmosabb ferfiaktol is"
Ja igen, ezt kifelejtettem. Nem tudod, ha azt hiszed hogy igen akkor illuziokat kergetsz.
". Legtobbszor en nyertem, a fizikai ero nem minden sokkal fontosabb a furgeseg."
Nem hiszem hogy verekedtel mar komolyan ferfiakkal. En nem vagyok egy nagy harci gepezet, thaiboxolok hobbiszinten, de 193 centi vagyok es 100 kilo. Latatlanban kiallnek ellened es 99%ban biztos vagyok benne hogy eselyed sem lenne. Egyszeruen az a minusz 40-50 kilo, valamint a jelentosen alacsonyabb fizikai ero hianyzik a kuzdelemben.
Ezt azert is irom hogy ne bizd el magad, egy kritikus szituacioban inkabb fuss mint leallj pofozkodni.
"Amugy nincsennek a honvedsegben kifejezetten nokbol allo gyalogos alakulatok?"
A magyarban nincsennek es mashol sem jellemzo.
Izraelben vannak talan leginkabb integralva a nok a hadseregbe, de ott is rengeteg vita van belole. Az USA meg egyre boviti a noi poziciokat, de amennyire en tudom lovesznek ott sem mennek nok, es a kulonleges egysegekbe sem kerulhetnek be.
A legtobb noi harcos a kulonfele irregularis seregekben van, felkelok, lazadok kozott.
Akkora hülyeségeket írtok hogy az nem igaz.
Egy nő is jelentkezhet pl lövész beosztásba és ténylegesen lövész is lesz már ha átjut Kecskeméten meg az utána következő alap és szakfelkészítésen( bár aláírom tényleg nagyon keveset látni )
pl a 25/88 ( ma már csak 88. ) könnyű vegyes zászlóaljban vannak női ejtőernyősök sőt az alakulat egyik legjobb lövésze is nő ( valahol a blikk.hu oldalán is olvastam már erről ), már megjártam párszor Kecskemétet nagyon sokszor felvételiztem együtt nőkkel, volt aki lövésznek akart menni volt aki tüzérnek ( nem tudom aztán hogy velük mi lett de voltak akik átmentek a fizikain ), sőt voltam együtt hivatásos női tűzszerésszel is állapotfelmérőn
Egyébként egy kis érdekesség: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!