Egy katonano ha kerelmezi kikuldik rendes harcterekre tamado feladatokat ellatni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 11:39
1/25 anonim válasza:
Persze, de előtte le kell tennie a rúzst, a körömcsipeszt és a szájfényt.
3/25 A kérdező kommentje:
Miert nem?
2015. jún. 8. 11:47
4/25 anonim válasza:
Mert a vilag legtobb hadseregeben nok nem szolgalnak harcteren gyalogoskent. Nehany helyen vannak noi vadaszpilotak, helikopterpilotak, de ez sem gyakori.
5/25 anonim válasza:
Ahhoz előbb olyan alakulathoz kell kerülni olyan beosztással. A nők pedig nem véletlenül loggerek 90%ban.
6/25 A kérdező kommentje:
Mennyire nehez egy nonek bekerulni ilyen alakultba?
2015. jún. 8. 12:50
7/25 anonim válasza:
Minden hadseregben megvan hogy milyen beosztasokban dolgozhatnak nok.
ha az az eloiras hogy ott nem dolgozhatnak akkor semmit sem tudsz tenni.
8/25 A kérdező kommentje:
Hat eleg szomoru ha ez igy van a honvedsegbe. Tobb eve kuzdosportolok, jartam loveszetre is, fizikalisan meg tudom magam vedeni meg az izmosabb ferfiaktol is, ugyanolyan kepessegu vagyok mint ok es megse lehet. Ez eleg lehangolo.
2015. jún. 8. 13:06
9/25 anonim válasza:
" Tobb eve kuzdosportolok, jartam loveszetre is, fizikalisan meg tudom magam vedeni meg az izmosabb ferfiaktol is, ugyanolyan kepessegu vagyok mint ok" - Fizikailag. De pszichikailag képes lennél arra, hogy fegyverrel megölj egy másik embert?
10/25 anonim válasza:
Ennek egyeb okai vannak.
Tobb tanulmany kimutatta mar hogy a nok jelenlete a harcolo alakulatokban a moralra nezve kifejezetten karosak. egyreszt a ferfiak tulnyomo resze nem hiszi el egy norol hogy ugyanannyira kepes lenne fizikailag mint egy ferfi (ami atlagosan igaz is) masreszt ha van egy no a csapatban, akkor a ferfiak teljesen maskepp mukodnek mint csupa ferfi kozott. egyreszt megy a pozolas, masreszt irrealis modon akarjak megvedeni a noi csapattagot.
Ezt felismerve nem engedik a noket harcolni sok helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!