Ha nálunk elrendelnék a kötelező sorkatonai szolgálatot egy háború esetén. Bevonulnál vagy külföldre szöknél?
Én nem szöknék.
De viszont annak számít ha nem akarsz bevonlni, dezertálás = szökés. És ha nem akarnád hogy bevigyen a rendőr akkor szökni kéne, külföldre nem mennének az ember után...
Hát lássuk...önként megyek a daráldába golyófogónak (mert ugye a többség nem képzett katona, így csak erre lesznek jók) vagy teszek egy próbát és meglógok.
Az első esetben biztos halál, a másidokban viszont van némi remény. Tehát egyértelműen szökés.
Aztán amikor bevetik a biofegyvereket és az atomot, akkor már teljesen mindegy lesz, hogy ki hol van.
Mivel itt lakom a határtól 20 km-re, fognám magam és szépen elindulnék akár gyalogosan. Utána tovább Ausztria és ha őket is eléri, akkor Svájc.
Hülye lennék meghalni egy értelmetlen háborúban, amit ostoba politikusok találtak ki. Menjenek ők golyófogónak, ha annyira akarnak. Én még fiatal vagyok és élni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!