Katonai jövőt szánok magamnak. Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Egy 17 éves srác vagyok. Az életemnek értelmét nem látom, ennyi idősen már rengeteg dolgot kellene tudnom, mégis én segg hülye vagyok minden hétköznapi dologhoz. Szüleim állandó csesztetését élvezem, nők terén folyamatosan csak a csalódás ér, és a szívem mindig beleroskad. Nem mondom, hogy depressziós vagyok de elég "lelki nyomorult" vagyok. Ahogy már említettem az életemnek semmi értelmét nem látom, és én már egy jó ideje abban gondolkodok, hogy katonai szeretnék lenni. Mondhatni ez a célom. Szeretnék embereket megvédeni, hogy legalább egy szaros dolog legyen már az életembe, amiért megérte élnem. A sportot szeretem nagyon, viszont elhíztam. Jelenleg 178 cm magas és 78 kiló vagyok. Tanulás szempontjából hármas és négyes között állok. Válaszokat szeretnék tőletek kapni, hogy jövőre, amikor felsőoktatásba megyek milyen intézményt válasszak és, hogy ezt az egész dolgot mennyire lenne érdemes erőltetnem. Hozzá teszem, hogy Magyarországon nem szeretnék katona lenni mert itthon semmit nem csinálnak a katonák. Misszióba szeretnék menni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat! Jól esnek tényleg.
És hova jelentkezzek felsőoktatásra? Milyen opciók vannak és milyen erős tanulmányi szint kell oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!