Lehet tudni, hogy miért zuhant le külföldön egy magyar katonai repülő?
# 3/4 Időpont ma 12:57
Ne zavarjon, hogy az MTI adta le úgy a hírt, hogy lezuhant. :-)
# 4/4 Időpont ma 12:59
Khm, tudsz olvasni? Na jó, lehet olvasni tudsz, csak nem ismered a repülőket. A kifutópályán túlfutni esendő dolog. Azon nincs mit túlélni, nem veszélyhelyzet. Te túlélted, hogy ma felkeltél az ágyból?
Atya úristen kedves utolsó, úgy szeretem ha valaki okosabbnak hiszi magát :)
Tudod az RTL ezt a hírt úgy adta le, hogy lezuhant egy magyar repülőgép, és nem úgy, hogy nem tudott felszállni, ezért írtam amit írtam, mivel a kérdező azt írta, hogy lezuhant, ezért nyilvánvalóan ő is azt a riportot hallotta amit én.
# 6/6 Időpont ma 13:53
Te nagyonhülye! Szövegértés egyes. Magyarország elsőszámú hírközvetítője (GYK.: az MTI) is úgy hozta le, hogy lezuhant. Akkor most az MTI is hiteltelen (mondjuk az, de nem ettől) és kormányellenes? Tudom, hogy rég volt már a szövegértés érettségi, de nem kéne elfelejteni...
# 9/9 Időpont ma 16:19
Te az RTL-ről beszéltél, hogy szerinted szimpla kormánygyűlöletből beszéltek lezuhanásról.
Én meg felhoztam az MTI-t, hogy ők is azt mondták lezuhant. Ergo: az MTI is kormányellenes és hiteltelen. Ennyi.
A nagy pofát meg te kezded aztán csodálkozol, hogy valakié nagyobb? Kár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!