A 2. világháborús német hadsereg ma melyik hadsereget tudná legyűrni?
A 2. világháború melyik szakaszából? Az eszközpark és az emberállomány minősége és mennyisége sokat változott a háború során.
Például a háború közepén, amikor még sokan voltak, a már harcedzett katonák és már viszonylag modern eszközöket használtak, azért a puszta létszámból adódóan, a technológiai hátrány ellenére meg tudná fingatni egy gyenge ország hadseregét (mint például a miénk).
Nem vagyok szakértő,de szerintem a légvédelemnek (rakétások) nem lenne különösebb probléma az összes vadászgép és bombázó leszedése.
Így az összes Gripen szabadon mehet szétdarálni a menetoszlopokat,akár csak gépágyúval,ami ellen tehetetlenek.
Na meg futnának is szerintem az első ilyen támadásnál amíg csak látnak.
A harci helikopterektől is menekülnének mint a tűztől szerintem,és azokból is alig alig ha tudnának is kilőni 1-t is.
Na meg a többszáz gépágyús harcjármű is bevethető a korai,könnyű harckocsik ellen.
Nyilván mi is készülnék rá ha a kérdés valós lenne,és akkor nem 15 db tank lenne szerintem szolgálatba.
A német Waffen SS katonáinak harci szelleme túlszárnyal minden mai hadseregét.Igazi férfiak és katonák voltak.
" A Hősökből hidd el legendák leszenek
Örök dicsőség a Waffen SS-nek "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!