A katonaságnál (magyar vagy külföldi), hogyan oldják meg a szexet, ha bevetésen vannak messze az asszonytól? Követi őket egy csapat prosti vagy valamilyen kedélycsillapítókat használnak?
Nem tudom minek kellett lepontozni, ostoba magyarok!
Ez így volt, pár másodperc alatt letudták a kangörcsöt az ilyen állóháborúk idején, egymáson.
Nem is olyan régen a hadvezetések még szervezett prostitúciós szolgálatot biztosítottak a katonáknak. A II. világháborúban a japánok koreai nőket kényszerítettek erre, az I. világháborúban pedig a német és az osztrák-magyar hadseregben is voltak szervezett bordélyok a front mögött. Természetesen külön tiszti és legénységi részleggel. A nőket a katonaorvosok felügyelték.
Biztos más országoknál is volt ilyen, de én ezekről tudok konkrétan.
A nyolcvanas években különben azt mesélték, hogy a katonák teájába brómot raktak, mert az csökkenti a nemi vágyat. Ötletem sincs, hogy ez igaz vagy csak városi legenda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!