Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hány főből áll az isis terrori...

Hány főből áll az isis terroristaserege?

Figyelt kérdés

Hány főből áll a nyomorult terroristák serege?

Mekkora a befolyásuk?

Szerintetek meddig jutnak el?

Nem nagyon vagyok tisztában ezekkel, nem merek híradót sem nézni, mert ha stresszes vagyok nagyon hullik a hajam.

2015. márc. 27. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb olyan 40000 főről van szó. Szerintem simán szét lesznek kapva. Iránnak már nagyon viszket a tenyere, küldtek is segítséget Irakba, de ha elpattan náluk a húr, akkor csúnyán el fogják kenni az ISIS száját.
2015. márc. 27. 19:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Az ISIS azért veszélyes, mert terrortámadások lesznek, nem nyílt csaták!

Nyílt csatában soha sem lenne esélyük, csak a megfélemlítés, civilek megölése, terrortámadások.

2015. márc. 27. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Az irániak sem sokkal jobbak az isis-nél. Mindkettő undorító, de ne legyen beállítva csak az isis rossznak, irán pedig jónak. Ők is embertelenségeket művelnek.
2015. márc. 27. 20:14
 4/7 HengerR ***** válasza:
Pár hónapja még komolyabban olvasgattam az ISIS-el kapcsolatban és akkor 50-100 ezres haderőről beszéltek ami folyamatosan gyarapszik. Az, hogy ez mennyire hiteles információ nem tudom. Viszont az eddigi eredményeiket nem hiszem, hogy pár tízezer emberrel elérhették volna.
2015. márc. 27. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyár végén voltak kb. 40.000-en. Azóta még mindig mennek folyamatosan oda a külföldi országokból, és sok gyereket meg férfit besoroztak erőszakkal a kiképzőtáborokban. Bár naponta tuti vesztenek vagy 10-20 tagot, mert liveleak.com-on mindig mutatják más csapatok videókban az elesett ISIS tagokat. A kurdok szerint amúgy 200.000-en vannak.
2015. márc. 28. 01:07
 6/7 anonim ***** válasza:
és most vond ki azokat, akiket megölnek az irakiak, a kurdok, assadék, stb....
2015. márc. 31. 01:37
 7/7 anonim ***** válasza:
+ a légicsapások
2015. márc. 31. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!