Mért nem nyilvánítja ki az ország az örök semlegességét?
ne gyertek nekem azzal hogy 5 perc alatt megszállná valaki az országot.mégis minek.1990től évekig voltunk védtelenek a nato elött és semmi nem történt.
finnek is semlegesek és az orosz medve árnyékában se volt veszélyben a függetlenségük azóta. arról nem is beszélve hogy egy esetleges háborúban jó eséllyel kelet európa lenne a fő hadszíntér.tehát így elpusztulunk úgy meg simán túlélnénk.
# 2/11 Időpont ma 17:07
A finneket megtámadta már egyszer Oroszország (oda is vesztek, nézz utánna), az osztrákok pedig szintén pedig benne voltak a két világháborúban? OMM, Anschluss mond valamit?
Ideje lenne, nem csak olvasgatni a történelmet...
ausztria örök semlegessége 1955ben lépett érvénybe.a szovjetek emiatt vonultak ki onnan.valóban ideje lenne olvasni neked.
és mikor támadták meg a finneket? 39ben és 44ben.akkor még nem volt semleges finnország hanem német párti.jóhogynem a vikingek korából példálózol.
" ha felteszik a kezüket az nem egyenértékű az írásos szerződéssel."
Ezzel magam is egyet értek. Magyarország legerősebb alapszerződése pl a Vérszerződés. Mert ha már valamit írásban kell rögzíteni, mert nem fog rá emlékezni a paraszt, vagy eleve be sem akarja tartani, az a szerződés már lófaxt sem ér. Ezért nem bízom az írásos szerződésekben és nem is tartom azokat semmire. Az adott szónál a magyar ember számára erősebb törvény nincsen.
"Ideje lenne, nem csak olvasgatni a történelmet..."
Magyar ember leszarja a zsidó történetírást.
"Az adott szónál a magyar ember számára erősebb törvény nincsen."
Korrekt.
"imádom mikor valaki ilyen fölényes magabiztos nagyképűséggel mond akkora marhaságokat:)"
Ezzel én is így vagyok, ezért is röhögök rajtad veszettül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!