Panzer IV vagy Sherman szerintetek melyik volt a jobb/erősebb tank?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 16:15
11/20 anonim válasza:
köszönjük ezt a félelmetesen okosan megindokolt választ...
12/20 anonim válasza:
Én vagyok a 8-as.
Akkor viszont ha az alap tankokat nézzük(és a változatait pl.M2,Auf.H,stb)akkor egyszinten vannak.
13/20 anonim válasza:
Egyébként miért pontoztatok le ennyire? :D
14/20 anonim válasza:
mert hülyék... ezt is lefogják, amit most írok :DDD ne foglalkozz vele, semmit nem jelent
15/20 anonim válasza:
ja, és meg mert talán a Sherman-re szavaztál, míg a nagy többség szerint a Panzer IV erősebb...
16/20 anonim válasza:
Újra a 8-as vagyok.
Hát benne van a kérdésbe hogy "szerintetek".
Én csak a saját véleményemet montam el.
17/20 anonim válasza:
Igen, ha szigorúan vesszük, akkor olyan kérdésnél, amiben bent van, hogy "szerintetek", minden válasz 100-ig helyes, ha az illető azt írja, amit gondol. Ilyenkor lepontozni csak akkor van értelme, ha nagyon nagy hülyeség az álláspontja, bár attól a kérdést tökéletesen megválaszolta, mert szerinte valóban úgy van, ahogy leírta. :D
19/20 guggud válasza:
Én szeretem a német tankokat sőt nem is szeretem őket hanem imádom őket de azt mondom hogy egy picit a Sherman jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!